Rocket League, Steam'de Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabilir Durumda

13
7
4
1
0
Steam'in en çok sevilen çok oyunculu çevrimiçi oyunlarından Rocket League, doğum günü sebebiyle kısa süreliğine ücretsiz bir şekilde oynanabilir hâle geldi. Bu sayede arabalarla yapılan dijital futbol maçlarında rakibinize tozunuzu yutturabilirsiniz.

Dijital platformda dağıtılan oyunların yayınlandıkları tarihlere gelindiğinde indirimler gerçekleştiğini veya fırsatlar düzenlendiğini sıkça görmüşüzdür. Gerçekleştirilen bu fırsatlar sayesinde bir yandan geliştiricilerin ürettiği oyunlar daha çok oynanırken bir yandan da sunulan fırsatlar sayesinde oyuncular da büyük mutluluklar yaşıyorlar.

7 Temmuz 2015 tarihinde piyasaya sürüldüğü günden itibaren yüksek ivmeli bir yükseliş izleyerek an itibariyle 354.742 kullanıcı sayısına ulaşmış bulunuyor. Anlık olarak ortalama 40.000 kullanıcıya sahip olan Rocket League, 4. doğum gününü kutluyor. Bu doğrultuda Rocket League'i oynamak ve deneyimlemek 15 Temmuz'a kadar ücretsiz oldu ve oyun yarı fiyatına düştü.

Not: Rocket League 2018 Steam Ödülleri'nde BİR MAKİNEYLE YAŞANAN EN BÜYÜK EĞLENCE ÖDÜLÜ'nün de sahibi olmuştur.

Rocket League ücretsiz nasıl denenir?

  • Rocket League'i ücretsiz bir şekilde denemek için Steam hesabınıza giriş yapın ve arama yerine Rocket League yazarak oyunun kendi sayfasına gidin.

  • Sayfanın ortalarında bulunan yeşil renkteki Oyunu Oyna butonuna tıklayın.

Yapmanız gereken her şey bu kadar. Oyunu indirdikten sonra herhangi bir kısıtlama olmadan (oyunu satış almış bir kişiden farkınız olmayacak) 15 Temmuz tarihine kadar ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Eğer ki oyunu beğenirseniz yine 15 Temmuz tarihine kadar geçerli olan %50 indirimden faydalanabilirsiniz. %50 indirim sayesinde oyunun 31 TL olan normal satış fiyatı 15,5 TL'ye iniyor.

Kaynak : https://gg.deals/eu/freebie/free-weekend-rocket-league-july-2019/
13
7
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
7
4
1
0