32
10
6
5
4

GTA V'in hikayesini oyuncular tamamlayalı çok oldu. Uzun zamandır serinin yeni oyununu bekliyoruz. Yeni videomuzda biraz modlara para harcayıp özellikleri de en üst seviyeye getirdiğimizde karşımıza bambaşka bir oyun çıktı.

Bu modları kurduktan sonra oyunu çevrimiçi olarak oynayamıyoruz. Oyunda modlar aktifken çevrimiçi modda oynarsanız GTA V erişiminizi kaybedebilirsiniz. Ayrıca senaryo anlamında bir yenilik sunulmadığını da belirtelim.

Gerçekten gitmişsiniz gibi

GTA VI yaptık

Oyunun yeni halinde gerçekten de Kaliforniya'yı görüyoruz. Hem binalar hem de tasarımlar gerçeğe daha uygun hale geliyor. Yolların kaplamasından arabalara, hava olaylarından gün batımı efektlerine her şey modlarla daha ileri seviyeye taşınıyor.

Şahin ve Tesla Cybertruck gibi farklı uçlarda araçların yer aldığı oyunumuzu, RTX 3090 ekran kartı ve 8K çözünürlüğe sahip televizyonla denedik. Her ne kadar oyun eski olsa da grafik geliştirmeler ve modlarla, kullandığımız sistem 8K çözünürlükte zorlandı.

Oyun için biz modları satın alma yoluna gittik ancak bu konularla daha ilgili olanların elbette farklı çözümleri vardır. Bizim gibi para vermenize gerek olmayabilir. Videoda gördüğümüz üzere modlar bu paranın da hakkını veriyor.

Oyunda hava durumunu ve su efektlerini geliştirdik, kaplamalara ek olarak atmosfer olayları da oyuna eklenen detaylardan biri oldu. Patlamalar ise Michael Bay'in hayallerini süsleyen derecede görkemli ve ateşli hale geldi. Öte yandan burada gördüğünüz grafiklerin de her sistemde aynı şekilde karşımıza çıkmayabileceğini belirtelim ve sözü daha fazla sizleri videomuzla baş başa bırakalım.

32
10
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
32
10
6
5
4