Russo Kardeşler, Avengers: Endgame Fragmanlarının Bilerek Yanıltıcı Şekilde Hazırlandığını Açıkladı

38
12
9
2
1
Avengers serisinin son filmi Endgame, fragmanlarında çok az şey göstermesine rağmen en çok izlenen ve beklenen filmler arasında yerini almıştı. Görünen o ki zaten çok az bilgi veren fragmanlar aslında hiçbir şey göstermemiş.

Avengers Infinity War ve Endgame'in yönetmenleri olan Russo Kardeşler; yaptıkları yeni açıklamada fragmanda kullanılan bazı sahnelerin sadece "tasarım" için olduğunu, bazılarının kasıtlı olarak manipüle edildiğini, hatta bazılarının filmde bile olmadığını açıkladılar.

Bu durum ilk başta biraz sinir bozucu olarak görünse de Russo Kardeşler, bunu ilginç bir sinema deneyimi sunmak ve hayranları gerçek manada şaşırtmak için yaptıklarını belirtiyorlar. Joe Russo, konu hakkında şunları söylüyor:

"Fragmanı oluşturmak için gözden çıkardığımız sahneleri kullanıyoruz. Filmin fragmanı ile kendisine tamamen farklı bir yaklaşımla bakıyoruz. İzleyicilerin de her şeyi doğru tahmin etme potansiyeli olduğundan dolayı fragmanı tasarlarken bunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Çok fazla içerik tüketiyoruz. Bu yüzden kullanmadığımız birçok farklı sahne de var. Bunları da gerekli görsel efektler ve CG ile harmanlayıp izleyiciler için düzgün bir fragman haline getiriyoruz. Yani asıl amaç filmin değil, fragmanın hikayesini anlatmak."

Genelde bu tarz devasa bütçeli filmler, seyirciyi çekmek için tam tersi bir yol izleyip 'money-shot' adı verilen 'baba sahneleri' fragmanlarda paylaşırlar. Marvel ise şu ana kadar oturtmuş olduğu sistem ve filmlerinin başarısı sayesinde artık bunu yapmak zorunda değil ve esnek davranabiliyor. Çünkü seyirci zaten ne olursa olsun bu anı bekliyor. Bilindiği üzere Avengers: Endgame, 26 Nisan'da vizyona girecek.

Kaynak : https://movieweb.com/avengers-endgame-trailers-misleading-russo-bros/
38
12
9
2
1
Emoji İle Tepki Ver
38
12
9
2
1