Samsung, Anavatanında Galaxy Note 7 ile Satış Rekoru Kırdı!

0
0
0
0
0
Korea Herald’ın aktardığı bir bilgiye göre Galaxy Note 7, Güney Kore’de yalnızca iki gün içinde 100 bin ön sipariş satış adedine ulaştı.

Samsung’un büyük bel bağladığı, yalnızca kıvrımlı ekran modeliyle duyurduğu Galaxy Note 7, şirketin anavatanında rekor ön sipariş satış adedine ulaştı. İki gün içinde toplam 200 bin kişinin satın almak için başvuruda bulunduğu cihaz, toplamda 100 bin ön sipariş satış adedine ulaştı. Bu sayı, bu zamana kadar üretilen Note modelleri arasında iki günde en fazla ön sipariş adedine ulaşılan sayı anlamına geliyor.

Galaxy Note 7’nin nasıl böyle bir başarı elde ettiğini anlamak aslında hiçte zor değil. Daha da gelişmiş bir S Pen, iris göz tarayıcı özelliği ve donanım özelliklerinin cezbedici olması, Note 7’ye başarıyı getiren en önemli parçalar oldu.

Bunun dışında Samsung, Güney Kore’nin çeşitli bölgelerinde 2800 adet ‘Galaxy Note 7 kullanım alanı’ oluşturmuş, kullanıcıların satın almadan önce cihazla ilgili bir fikir edinmesini sağlamıştı. Galaxy S7 için kurulan kullanım alanı sayısı 2000 dolayındaydı.

Galaxy Note 7, Güney Kore’de 895 dolar etiket fiyatına sahip.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0