Samsung'un 'Belalı' Telefonu Galaxy Fold Adeta Dökülüyor

251
44
26
24
24
Samsung'un katlanabilir ekranı ve yüksek fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken akıllı telefonu Galaxy Fold, 2019 senesinin en tartışmalı telefonlarından biri hâline gelmişti. Sorunlardan bir türlü kurtulamayan telefonda, Samsung yazısının harflerinin döküldüğü ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Fold, ilk çıktığı zamandan beri birçok sorunla karşı karşıya kalmıştı. Hatta tekrar tasarlanıp tekrar dağıtılması gibi bir durum da söz konusu olmuştu. Geçtiğimiz günlerde iFixit ekibi tarafından da incelenip tamir edilebilirlikte 2/10 puan alan telefon, yeni bir sorunla karşı karşıya kaldı.

Bir Twitter kullanıcısının kendi hesabından yaptığı paylaşıma göre Samsung Galaxy Fold'un üzerinde bulunan Samsung yazısı dökülüyor. Hata, ekranın kırılması kadar ciddi olmasa da telefonu alan kullanıcılar açısından hoş bir durum olarak görülmüyor.

Galaxy Fold'da harfler yuvalarından çıkıyor:

samsung yazısı döküldü

Twitter kullanıcılarından KurbysS, yakın bir zaman önce telefonun kenarında yer al Samsung yazısından "A" ve "U" harflerinin döküldüğünü gösteren bir fotoğraf paylaşmıştı. Cihazın benzersiz bir tasarım örneği olmadığı burada da görülüyor. Yazıları yapıştırmak için kullanılan yapıştırıcılar zamanla güçsüzleşerek bu tarz dökülmelere sebep olabiliyor. Görünen o ki Samsung da kaçınılmazı önlemek için çok fazla tedbir alma ihtiyacı duymamış.

Telefon satışa çıkalı kısa bir süre oldu ve yaklaşık olarak 2.000 dolar ödeyip aldığınız bir üründe bu tarz bir hatayla karşılaşmak gerçekten kötü olabiliyor. Bu, karmaşık tasarımlardan kaynaklanan bir hata değil ve kötü bir görüntüye yol açıyor. Samsung gibi büyük bir firmanın bu kadar ön planda olan telefonlarından birinde bu tarz bir hata yapması gerçekten şaşırtıcı. Samsung Galaxy Fold'un satışa çıkan ilk neslinin önümüzdeki günlerde ne gibi sorunlarla karşılaşacağını hep birlikte göreceğiz. 

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/the-galaxy-fold-is-losing-the-samsung-branding-literally/
251
44
26
24
24
Emoji İle Tepki Ver
251
44
26
24
24