Samsung, Galaxy Fold Teslimatlarını Binbir Bahaneyle Geciktiriyor

24
5
4
4
3
Samsung'un ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefon modeli Galaxy Fold hala tamamlanamadı. Yaşanan sorunların üzerine teslimatların gecikmesi, Samsung'u daha da köşeye sıkıştırdı. Bunun üzerine Samsung, telefonu ön siparişle almış olan müşterilere bir mail gönderdi.

Samsung, Galaxy Fold'la ilgili ne yapacağını hala tam olarak bilmiyor. Bilindiği üzere akıllı telefon katlanabilir ekran özelliğine sahipti ve daha test aşamasındayken bozulmuştu. Samsung, test telefonlarını toplamış ve sorunun üzerinde çalışacağını bildirmişti. Ancak bu sırada ön siparişler başlamıştı ve pek çok müşteri Galaxy Fold'u ön sipariş vererek satın almıştı. Samsung hala Galaxy Fold'ların teslimatını yapamadı. Her yönden sıkışmış olan teknoloji devi, telefonu ön siparişle alan müşterilerine bir mail gönderdi.

Mailin içeriğinde Galaxy Fold için çalışmaların devam ettiği, yapılan çalışmalarda gelişmelerin kaydedildiğinin altı çizildi. Mailin en dikkat çekici yanı ise Samsung'un, müşterilerinden net bir cevap beklemesiydi. Mailin alt tarafında müşterilere, siparişin devam ettirilmek istenip istenilmediği soruluyor. Müşterilerin buna cevap vermesi bekleniyor. Maile geri dönüş yapmayan müşteriler içinse, eğer sipariş 31 Mayıs'a kadar sevk edilmezse siparişin otomatik olarak iptal edileceği belirtiliyor. Yani eğer ön sipariş verip bir Galaxy Fold aldıysanız, ne yapmak istediğinizi belirtmeniz gerekiyor. 

Samsung, Galaxy Fold için kesin bir tarih veremiyor. Bununla birlikte Galaxy Fold üzerinde ne yaptıklarını da belirtmiyor. Yaşanan sorunlar biliniyordu ancak bu sorunların önüne nasıl geçilecek? Bu sorunun cevabı da şimdilik yok. Sadece ilerleyen dönemde yeniden bilgi verileceği söyleniyor. Bakalım Samsung, Galaxy Fold'u nasıl tamamlayacak ve bu süreç nasıl işleyecek. 

Kaynak : https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-fold-enhance-982951/
24
5
4
4
3
Emoji İle Tepki Ver
24
5
4
4
3