Samsung Galaxy Note 9 Çalışırken Görüntülendi; Tasarım Detayları Kesinleşti

32
13
13
2
2
Slash Leaks, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'un çift taraflı fotoğraflarını yayınladı. Böylece Galaxy Note 9'un merak edilen tasarım detayları kesinleşmiş oldu.

Samsung’un 9 Ağustos’ta resmi lansmanını gerçekleştireceği yeni amiral gemisi Galaxy Note 9 çalışırken görüntülendi. Slash Leaks tarafından paylaşılan Galaxy Note 9 fotoğrafları, Galaxy Note 9’un resmi model numarasını ve Samsung’un cihaz üzerindeki tasarım değişikliklerini açık bir şekilde gözler önüne seriyor.

Bildiğiniz gibi Samsung, amiral gemisi tasarımlarında her iki yılda bir büyük değişiklik gerçekleştiriyor. Bu nedenle Galaxy Note 8 modelinde tasarımını ciddi şekilde güncelleyen şirketin Galaxy Note 9’da büyük bir değişiklik gerçekleştirmesi beklenmiyordu. Fotoğraflar, Galaxy Note 9’un beklendiği gibi Galaxy Note 8 ile benzer bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor.

SM-N960U model numarasına sahip Galaxy Note 9’daki en büyük değişiklik arka panelde gerçekleşiyor. Bildiğiniz gibi Galaxy Note 8’de parmak izi tarayıcı çift arka kameranın yanında bulunuyordu ve bu tasarım Samsung hayranları tarafından büyük eleştiri almıştı. Tasarımını güncelleyen Samsung, kamera modülünü yine yatay şekilde konumlandırsa da parmak izi tarayıcıyı kameranın altında hizalamış durumda.

Kaynak : http://www.slashleaks.com/l/some-more-note9-pics-leaked
32
13
13
2
2
Emoji İle Tepki Ver
32
13
13
2
2