Samsung Galaxy Note 9'un Derin Deniz Mavisi Renk Seçeneği Ortaya Çıktı

18
4
3
1
0
Lansmanına sayılı günler kala hakkında birçok bilgiyi öğrendiğimiz Galaxy Note 9'un, derin deniz mavisi renk seçeneğinin olacağı ortaya çıktı.

Galaxy Note 9, yaklaşık 2 hafta sonra tanıtılacak olmasına rağmen cihazın hem canlı görüntülerini hem de basın görsellerini gösteren çok sayıda sızıntı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 9'un lila renk seçeneğine sahip olacağını aktarmıştık. Bugün ise derin deniz mavisinin de seçeneklerden biri olduğu öğrenildi. 

Önceden bilinen detayları doğrulayan görüntü, geçen yıl çıkarılmış olan Galaxy Note 8'in görünüşüne benzeyen bir tasarımın olduğunu gösteriyor. Bu gelişmeler, Samsung'un alt çerçeveyi çok az bir şekilde azaltma çabası göstermesine rağmen, uzun bir Infinity ekranın ön panele bir kez daha hakim olacağı anlamına gelmekte.

Arka tarafta değiştirilen yatay kamera kurulumuna rağmen Samsung, parmak izi tarayıcısının yerini değiştirme kararı aldı. Ayrıca S Pen'e gelen bluetooth desteği ile beraber, kullanıcılar birçok ekstra özelliğe sahip olacaktır. Bu özellik, kullanıcıların müziği kontrol edebilecekleri, Galaxy Note 9'un kilidini uzaktan açabilecekleri ve ayrıca aksesuarı harici bir deklanşör düğmesi olarak kullanılabileceği anlamına gelir.

Ayrıca sıkça paylaşılan bir bilgi doğrultusunda Galaxy Note 9'un rengine göre zıt bir renkte S Pen gönderileceği söylenmekte. Örneğin, yukarıdaki resimde görülen Derin Deniz Mavisi seçeneğinin, altın renkli bir S Pen içerecek şekilde ayarlandığı belirtildi. Merakla beklenen Samsung Galaxy Note 9, resmi olarak 8 Ağustos'ta tanıtılacak.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-9-blue-render-leak_id106869
18
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
4
3
1
0