Samsung Galaxy Note10 5G'nin 12 GB RAM ve 1 TB Hafızayla Geleceği Söylendi

23
4
3
2
0
Samsung'un yeni amiral gemisi olmaya hazırlanan Samsung Galaxy Note10'un dört farklı modelle birlikte geleceğine dair bir bilgi almıştık. İkisi 5G destekli olacak bu cihazların dahili depolama ve RAM kapasitelerinde ciddi bir gelişme gerçekleşebileceği bilgisi elimize ulaştı.

Samsung Galaxy S10 ailesinin başarısının ardından akıllı telefon sektöründe gözler, Galaxy Note10 modellerine çevrilmiş durumda. Galaxy S10'un getirdiği birçok özelliği getirmesi ve geliştirmesi beklenen telefonun aynı zamanda birçok yenilik ve üst düzey donanımla birlikte gelmesi bekleniyor.

Samsung'un yeni amiral gemisi olmaya hazırlanan cihaz hakkında birçok söylenti ortaya çıkmaya başlamıştı. Bunlardan birincisi, cihazın 20 W'a kadar hızlı şarjı destekleyecek olmasıydı. Gelen ikinci bilgi ise Galaxy Note10'un ToF sensörüyle birlikte geleceği oldu.

galaxy note10

Cihazın lansman tarihi ve basın fotoğraflarının dışında, Galaxy Note10 ailesi 6,28 inç ve 6,75 inç olmak üzere iki cihazla karşılaşabileceğimizin bilgisini de almıştık. Bu bilginin yanı sıra iki boyutta da 5G seçeneğinin sunulacağı söylenmişti. Elimize geçen son bilgiler, Samsung'un bu iki modelin donanımlarında ciddi bir yükseltmeye gidebileceğini gösteriyor.

Söylentilere göre Galaxy Note10 5G, üç farklı seçenekle birlikte gelecek. Bu seçeneklerin içerisinde 256 GB, 512 GB ve 1 TB olmak üzere üç farklı dahili depolama bulunacak. Cihazın 1 TB dahili depolama bulunan seçeneğiyse 12 GB RAM ile eşleştirilecek.

samsung

Samsung Galaxy Note10 5G'de ciddi dahili depolama alanları bulunacak olsa da standart Galaxy Note10'daki dahili depolama alanlarının 128 GB'tan başlaması bekleniyor.

5G teknolojisinin yanı sıra birçok üst düzey donanım ve teknolojiyi de kullanıcılarına sağlayacak olan Galaxy Note10 cihazların tanıtımına bir aydan kısa bir süre kaldı. 7 Ağustos 2019 tarihinde tanıtılacak olan cihazla birlikte Samsung'un bu zamana kadarki en ileri teknolojisine tanıklık edeceğiz. Bunun yanı sıra Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy Fold'un da Galaxy Note10 lansmanında tekrardan duyurulması söylentilerinin de gerçek olup olmadığı, 7 Ağustos tarihinde ortaya çıkacak.

Samsung Galaxy Note10 lansmanı gününde tüm gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi takipte kalın.

Kaynak : https://www.yugatech.com/news/samsung-galaxy-note-10-5g-reported-to-have-up-to-12gb-ram-1tb-storage/#sthash.8LjJh6IF.dpbs#qS5AxX1EXV7eaRIQ.97
23
4
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
23
4
3
2
0