Samsung Galaxy Note10+ Tanıtıma Günler Kala Kanlı Canlı Görüntülendi

66
15
7
4
2
Samsung'un 7 Ağustos tarihinde tanıtacağı Galaxy Note10 ailesine ait bir telefon ilk kez kanlı canlı şekilde görüntülendi. Boyutları dolayısıyla Note10+ olduğu düşünülen cihazla metroda internet testi gerçekleştirildi.

Samsung'un uzun süredir konuşulan ve yakın zamanda tanıtılacak olan telefonu Galaxy Note10+ ile ilgili pek çok söylenti duymuştuk. Telefona dair birçok bilgimizin olduğu tanıtım döneminde yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy Note10 tanıtıldı, fiyatı ve özellikleri için tıklayın.

Samsung'un amiral gemisi segmentine katacağı Galaxy Note10 ailesi, günümüzdeki en yüksek donanımsal özelliklerin yanı sıra görüldüğü an "Bu Galaxy Note10" dedirtecek bir tasarıma da sahip. Metroda giderken telefonu gören kişi de bu sayede Galaxy Note10+'ı hemen fark etti ve bu sayede telefon ilk kez kanlı canlı görüntülendi.

galaxy note10

Metro tünellerinde bağlantı testleri isteyenlerin sayısının artmasının ardından 'Sunny Lin water bottle' isimli bir hesap, metroda Samsung Galaxy Note10+'ı test eden kişiyi videoya aldı.

Videoda cihazın yanında bir Samsung e-postası görülebilirken telefonun ortasına yerleştirilmiş ön kameranın yanı sıra kolaylıkla fark edilebilen One UI arayüzü de kendini gösteriyor.

Videoda görülen cihazın boyutları da göz önünde bulundurulduğu zaman cihazın Galaxy Note10+ olduğu düşünülüyor. Samsung Galaxy S10 5G'den bile büyük gibi görünen cihazın görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.sciencefocus.com/news/secret-of-the-immortal-hydras-regenerating-ability-uncovered/
66
15
7
4
2
Emoji İle Tepki Ver
66
15
7
4
2