Samsung Galaxy S8 Böyle mi Olacak?

9
3
2
1
1
Ünlü teknoloji sitesi TechConfigurations, yayınladığı bir haberde Galaxy S8'in özelliklerini duyurdu. Kafaları karıştıran konu ise haberin gayet emin bir dille yapılmış olması.

Samsung, Note 7 skandalından sonra çok kan kaybetmişti. Birçok müşterisini Apple’a kaptıran firma, bu büyük olayı atlatacak mı bilinmez fakat bu konuda çok kararlı olduklarını biliyoruz. Ünlü teknoloji sitesi TechConfigurations’ın haberine göre Galaxy S8’in bilgileri sızdırılmaya başlandı. Sitenin “Samsung’a tavsiye ettiklerimiz” gibi ifadeler kullanması ise kafalarda soru işaretleri bıraktı. Kullanıcıların bilmediği birçok bilgi acaba bu site aracılığı ile mi kamuoyuna duyuruluyor, şu an herkes bunun merakı içerisinde. Sitenin paylaştığı bilgiler neler, şimdi bunlara bir göz atalım.

Galaxy S8, 4K çözünürlüklü ve çift tarafı kavisli ekrana sahip olacakmış. Bu, “sınırların ötesine geçme” konseptinin bir ürünüymüş. 5.1 ve 5.5 inç olarak iki ayrı versiyonu piyasaya sunulacak Galaxy S8'in ayrıca göz taraması yapabileceği bir teknoloji de geliştirilecekmiş. Bunun dışında cihazda 13MP ve 12MP olmak üzere çift kamera olacak ve ekrana monte edilmiş parmak izi sensörü olacakmış. Site tüm bu özellikleri biraraya getirerek S8’in nasıl görüneceğine dair bir video da hazırlamış, bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

9
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
1
1