2
1
0
0
0

Samsung’un katlanabilir amiral gemisi telefonları diyebileceğimiz bu 2 yeni telefon, serinin daha önceki modelleriyle atılan tasarım temelini koruyor.

Snapdragon’un yeni nesil işlemcilerinden 8 Gen 1 ile birlikte gelen Galaxy Z Flip4, geçtiğimiz yılki Z Flip3 modelinin genel hatlarının korunduğu bir cihaz. Yani tasarım açısından radikal değişimler olmasa da performans açısından geliştirmelerin yapıldığını söylememiz daha doğru olur. Özellikle de arka tarafta bulunan 50 MP’lik kamera ile birlikte bu durum kendisini kamera performansında da hissettirebiliyor.

Cüzden gibi katlanabilen gövde yapısı, serinin daha önceki modellerinde de olduğu hibi Galaxy ZFlip 4’e taşıma kolaylığı sağlıyor. Ayrıca kapalı pozisyonda gördüğünüz, akıllı saatleri andıran minik ekran üzerinden arka kameralar ile selfie çekme imkanına sahip olabiliyorsunuz. Peki Samsung Galaxy ZFlip4, özellikleri ve deneyimine yakından bakınca almaya değecek bir telefon mu? Bu ve merak ettiğinizi düşündüğümüz tüm sorunlarınızın cevabı videoda, iyi seyirler!

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0