Samsung’un Alev Alan Note 7’den Haberi Varmış!

0
0
0
0
0
Samsung değiştirilen ve güvenli olduğu söylenen Note 7'lerin de patlaması haberleriyle ilgili hiç bir yorum yapmıyor, hala satışlara devam ediyor.

Son günlerde ardı arkası kesilmeyen patlayan Note 7 haberlerine yenileri ekleniyor. Daha korkunç olanı ise Samsung’un sessizliği!

Geçtiğimiz Salı günü değiştirilmiş ve “güvenli” telefonu yatağının yanında dururken gece alev almış ve tüm odası tamamen dumanla kaplanmış Michael Klering bazı açıklamalarda bulundu.

Telefonunun şarjda olmadığını, sadece durduğunu söyleyen kullanıcı, sabah saat 4’te öksürerek uyandığını, telefonunun yanmakta olduğunu ve odasının dumanlarla kaplı olduğunu söyledi. Telefon daha bir haftalık değişim cihazıydı. Hemen telefonu söndürüp hastaneye giden Klering’e duman zehirlenmesi teşhisi konuldu.

Klering, hastaneye gelen Samsung yetkilisinin telefonu inceleme amaçlı istediğini ancak bunu kabul etmediğini de belirtti.

Bu hafta bununla birlikte üçüncü patlayan, alev alan Note 7 vakasının ardından Samsung hala bir açıklamada bulunmadı. Yeni Note 7'de de tekrar aynı sorunun olup olmadığı henüz bilinmezken, diğer üreticilerin Samsung'un adını lekelemek amaçlı sahte haberler yaratması da mümkün.

Kaynak : http://www.theverge.com/platform/amp/2016/10/9/13215728/samsung-galaxy-note-7-third-fire-smoke-inhalation
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0