Samsung'un İki Cihazı Aynı Anda Şarj Edebilen Kablosuz Şarj Aletinin Fiyatı Sızdırıldı

18
9
6
6
5
Samsung'un yeni kablosuz şarj cihazı Wireless Charger Duo'nun şimdi de fiyatı sızdırıldı.

Geçtiğimiz günlerde sizinle paylaştığımız bir haberde, Samsung'un yeni kablosuz şarj cihazından bahsetmiştik. Henüz resmi olarak duyurulmayan ancak görüntüleri sızdırılan bu şarj cihazı, aynı anda Galaxy Note 9 ile Galaxy Watch akıllı saati şarj edebilecek ve aynı zamanda iki farklı telefonu da şarj etme özelliğine sahip olacak. 

Paylaşılan kutu görselinde, cihazın aynı anda iki telefonu, bir telefon ve bir akıllı saati aynı anda şarj edebileceği bilgisi yer alıyor ve bir de isim bilgisine sahibiz. Ancak resmi olarak duyurulmadığı için Wireless Charger Duo ile ilgili bildiklerimiz bundan ibaretti ve şimdi bir de fiyat bilgisi mevcut. Qi destekli tüm cihazlarla uyumlu olacağı düşünülen cihazın fiyatının ise 85 dolar civarında olacağı düşünülüyor.

Cihazın Galaxy Watch ve Galaxy Note 9 ile birlikte satışa sunulması bekleniyor ancak fiyat yine oldukça yüksek. Samsung'un diğer kablosuz şarj cihazlarının fiyatı ortalama 50 dolar ve hal böyle olunca da 85 dolar büyük bir fiyat artışı demek oluyor. Ülkemizde dolar kurunu da düşünecek olursak, şarj cihazının hayli pahalı olacağanı söyleyebiliriz.

Kaynak : https://bgr.com/2018/07/23/samsung-wireless-charger-duo-leaked-images-price/
18
9
6
6
5
Emoji İle Tepki Ver
18
9
6
6
5