Samsung'un Yeni Oyun Akış Hizmeti PlayGalaxy Link Neler Sunacak?

17
5
2
1
0
Dün akşam düzenlenen etkinlikte Galaxy Note10'un tanıtımını yapan Samsung'un yeni oyun akış hizmeti PlayGalaxy Link, düzenlenen etkinliklerin en ilgi gören bölümlerinden bir tanesi oldu.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, dün akşam düzenlenen bir etkinlikle yeni amiral gemisi Galaxy Note10'u duyurdu. Düzenlenen etkinliklerle uzun zamandır merakla beklenen Samsung Galaxy Note10'un tüm özelliklerini öğrenmiş olduk. 

Telefonun özelliklerinin duyurulmasıyla birlikte Samsung'un Galaxy Note10'un iyi bir oyun deneyimi sunması için elinden geleni ardına koymadığını söylemek mümkün. Samsung'un bu konudaki en dikkat çeken çıkışı ise şüphesiz PlayGalaxy Link oldu. Dilerseniz PlayGalaxy Link'in ne olduğuna, nasıl kullanılabileceğine ve bizlere neler sunacağına yakından bakalım.

PlayGalaxy Link

PlayGalaxy Link, temelde bir oyun akış hizmeti. Valve'ın oyun platformu olan Steam'in "Steam Link" özelliğine benzediğini söyleyebiliriz. Bu hizmetle bilgisayarınızda bulunan bir oyunu, akıllı telefonunuz üzerinden oynayabileceksiniz. 

PlayGalaxy Link'i diğer akış hizmetlerinden ayıran etkili bir özelliği bulunuyor. Normal koşullarda böyle bir akış hizmetinin kullanılabilmesi için hem bilgisayarın hem de akıllı telefonunun aynı internet ağına bağlı olması gerekiyor. Ancak PlayGalaxy Link için işler biraz daha farklı. PlayGalaxy Link, bir P2P ağ yapısına sahip. Bu da hizmetin aynı ağda olmasa bile kullanılabilmesine olanak veriyor. Örneğin bir Galaxy Note10 sahibisiniz ve oyun oynadığınız sırada evden çıkmanız gerekti. PlayGalaxy Link'le hücresel verinizi kullanarak oyun oynamaya devam edebiliyorsunuz.

Samsung, bu özelliğin nasıl kullanılabileceğiyle ilgili bir de video paylaştı. YouTube üzerinden paylaşılan videoyu hemen aşağıda bulunan kısımdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2019/08/playgalaxylink-stream-games-galaxy-note10.html
17
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
5
2
1
0