Sevgililer Günü'ne Yalnız Girmek İstemeyenler İçin 3 Arkadaşlık Uygulaması

55
18
15
9
7
İngiltere’de yapılan ankete göre 17 milyon bekar insanın %14’üne sevgili bulmasını sağlayan arkadaşlık uygulamarından 3'ünü 14 Şubat öncesi sizlere sunuyoruz.

Sevgililer Günü’ne yalnızca 5 gün kaldı. Ancak bu noktada bir kesim “Ya ben şimdi hangi hediyeyi alacağım?” diye düşünürken, bir diğer kesim ise “Sevgili ne demek ya?” düşüncesiyle yine 14 Şubat’ı yalnız geçirme noktasında üzülüyor. Fakat günümüzde artan sosyal ağlar ve uygulamalar sayesinde arkadaşlık uygulamaları ile sevgili bulanlar hatta evlenenler bile var. Bu noktada İngiltere’de yapılan anketlere göre 17 milyon bekar insanın %14’ü, aradığı kişiyi bulma noktasında arkadaşlık uygulamalarından faydalanmış. Bu da her 7 kişiden birinin sevgilisini bu uygulamalar üzerinden bulduğunu gösteriyor.

E biz de günümüz sosyal dünyanın önemli arkadaş bulma kriterleri arasına giren arkadaşlık uygulamarından hem bildiğiniz hem de pek bilinmeyen 3 uygulama ile 14 Şubat’a acil arkadaş çözümü sunabilecek uygulamaları listeliyoruz.

Lafı fazla uzatmadan listemize geçiş yapalım;

1- Fatch

Son dönemin dikkat çeken uygulamarından olan Fatch, bilinen uygulamaların aksine sizin profilinizi ziyaret edenleri ve beğenenleri de görebilme özelliğiyle ön plana çıkıyor. Hatta eşleşme olmadan mesaj atabilme özelliği dahi olan Fatch, Tinder ve Happn’da olmayan geliştirmeler ile ilerleyen zamanlarda favori arkadaş bulma uygulamalarından biri olmaya aday. Uygulamaya iOS ve Android platformları üzerinden ulaşabilirsiniz.

2- Badoo

100.000.000’dan fazla indirmeyle en popüler arkadaşlık uygulamarından biri olan Badoo’da milyonlarca insanın mutlaka bir profili olmasıyla önemli bir yere sahip. Yine yukarıdaki örnekleri gibi yakın çevrende bulunan kişileri, tesadüfen karşılaşmış olduğunuz kişileri de gösterebilen Badoo, hem kişinin o sırada bulunduğu konumu hem de kaç kere karşılaşmış olduğunuzu gösterebiliyor. (Android - iOS)

3- Tinder

Ve geldik bu işin erbabı haline gelen uygulamaya. Arkadaşlık uygulaması denildiğinde ilk akla gelen Tinder, belirlediğiniz uzaklıktaki kişileri gösterirken aynı zamanda Facebook üzerindeki ortak zevklerinizi, Spotify üzerinden de sevdiği şarkıları gösterebiliyor. Aynı zamanda Instagram profilini de bağlayarak Tinder’da bulunan fotoğraflardan daha fazlasını görebileceğiniz Tinder’dan eşleşerek evlenen, uzun ilişki içinde olan çiftleri görmeniz kuvvetle muhtemel. (Android - iOS)

Sonuç olarak yukarıda 3 farklı ve benzer uygulama ile 14 Şubat’a yalnız girmek yerine bir flörtünüz olmasını sağlayabilecek uygulamaları listeledik. Bunlar dışında birçok arkadaşlık uygulaması olsa da gerek kullanım sayısı olarak gerekse güvenilirlik konusunda bizlerin dikkatini çeken uygulamaları bunlar. Sizin de başka keşfettiğiniz favori uygulamarınız varsa aşağıdaki yorumlar bölümünden tavsiye edebilirsiniz.

55
18
15
9
7
Emoji İle Tepki Ver
55
18
15
9
7