Sıfırın Altında Marketing’19, 21-22 Aralık’ta Anadolu Üniversitesi’nde Gerçekleştirilecek

5
1
1
0
0
Anadolu Üniversitesi’nin Marketing Anadolu Kulübü tarafından düzenlenen Sıfırın Altında Marketing’19 etkinliği, 21-22 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Etkinlik, iş dünyasından pek çok farklı ismin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Anadolu Üniversitesi’nin 20 yıldır faaliyet göstermekte olan en büyük öğrenci topluluklarından biri olan ‘Marketing Anadolu Kulübü’, imza attıkları en büyük etkinliklerden biri olan Sıfırın Altında Marketing’19’u bu sene 14. defa düzenlemeye hazırlanıyor. 21-22 Aralık tarihlerinde arasında iş dünyasından pek çok ismin katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlik için kayıt tarihleri ise 20 Aralık’ta son buluyor.

Üniversitenin gelenekselleşmiş bu etkinliğinde iş dünyasının önde gelen isimlerine, başarılı girişimcilere ve kendi alanında büyük başarılara imza atmış isimlere konuşmacı olarak yer verilecek. Bir üniversite topluluğu tarafından hazırlanan bu etkinliğin amacı ise sektörün önde gelen isimleriyle Anadolu Üniversitesi öğrencilerini bir araya getirerek öğrencilerin iş dünyası hakkında bilgilenmesini sağlamak, değişen ve gelişen iş dünyasıyla öğrenciler arasında bir köprü oluşturmak olacak.

Katılımcılar arasında iş dünyasından pek çok farklı isim bulunuyor:

Anadolu Üniversitesi

İş dünyasından önemli isimlerin katılacağı Sıfırın Altında Marketing’19 etkinliğinin katılımcıları arasında Türk Telekom Pazarlama Müdürü Çiğdem Çakmak Eröz, TEDx Konuşmacısı/FED Eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz, Toyota Satış Direktörü Ziya Burnaz ve Yves Rocher Pazarlama Direktörü Doruk Cenkci gibi isimler yer alıyor.

Marketing Anadolu kulübü, bu etkinlik ve kulüp faaliyetleri hakkında bilgi almak isteyen Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin kampüs içerisinde yer alan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Açıköğretim Fakültesi önünde açık bulunan öğrenci stantlarını ziyaret edebileceklerinin de altını çiziyor. Ayrıca topluluğun diğer etkinlikleri hakkında bilgi edinmek için bu sayfayı da ziyaret edebilirsiniz.

5
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
1
0
0