Spider-Man Far From Home’da Doctor Strange'i Görecek miyiz?

43
7
6
5
4
Spider-Man Far From Home filminde Doctor Strange'in de olacağı yönündeki dedikodulara cevap Marvel'ın en üstündeki isimden geldi.

Bildiğiniz üzere Avengers serisi ile eski popülerliğine tekrar kavuşan Spider-Man, yenilenmiş başrolü ve evreniyle bir solo filme daha hazırlanıyor. Hal böyle olunca popüler Marvel karakterine dair dedikoduların da ardı arkası kesilmiyor.

Hakları Sony’de olmasına karşın Marvel Studios’un anlaşması sonucu farklı Marvel karakterleri ile boy gösterme şansı bulan Örümcek Adam, Civil War ve Avengers’ta rol almasının yanında ilk solo filminde Demir Adam ile beraber maceraya atılması akıllara “Yeni solo filmde hangi Marvel karakterini göreceğiz” sorusunu getiriyordu.

Birçok Marvel fanatiği ve sinema eleştirmeni tarafından ortaya atılan “Doktor Strange” iddiası Marvel stüdyolarının en başındaki isim olan Kevin Fegie tarafından cevaplandı. Slashfilm ile yaptığı röportajda bu konuya değinen Fegie, iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Bu soruyu yanıtlamanın ve insanları asılsız bir beklentiye sokmanın etik olmadığını belirten Fegie, Benedict Cumberbatch ve Tom Holland’ın beraber oldukça hoş bir sinerji yakaladıklarını ancak bu proje kapsamında öyle bir girişimin gerçekleşmeyeceğini belirtti.  

43
7
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
43
7
6
5
4