Spotify’a Yakın Zamanda Kişi Engelleme Özelliği Eklenebilir

5
2
1
1
0
Birçok uygulama, kullanıcılarının daha keyifli ve rahat bir uygulama deneyimi yaşayabilmesi amacıyla, kişi engelleme özelliğini bünyelerinde barındırıyorlar. Şu an için böyle bir özelliği bulunmayan Spotify’ın yakın zamanda söz konusu şekilde güncellenmesi çok yakın.

Birçok kişi tarafından severek kullanılan müzik uygulaması Spotify, mevcut ve yeni kazanacağı özellikleri ile gündemimize geliyor. Birçok ülkede milyonlarca kullanıcısı bulunan uygulama, şimdilerde kişi engelleme özelliği olmaması ile eleştiriliyor. Bu şekilde bir iyileştirme alması istenilen uygulamanın, kullanıcılarını dinleyerek değişmesi ise çok yakın olabilir.

Muhtemelen her uygulamada, istemediğimiz kişilerin bizi görmesini engelleyebiliyoruz. Oldukça yararlı olan bu durum, ne yazık ki Sportify’da mevcut değil. Öyle ki her kullanıcı uygulamada bulunan kullanıcı adınızı girerek size ve sizin dinlediğiniz listeye ulaşabilir. Bu ise büyük bir bilgi paylaşımı gibi görünmese de bazı kullanıcılar için önem arz ediyor.

Konu hakkında dün yayınlanan bir Buzzfeed raporunda, Spotify’ın en kısa zamanda bir blok özelliği kazanması gerektiği ifade edildi. Bunun iyi bir fikir olduğunu düşünen birçok kullanıcı ise fikre katılıyor. Bu sebeple de Spotify’ın kısa zaman içerisinde bu yönde kendisini geliştireceği düşünülüyor.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Spotify-block-feature-not-ready_id106809
5
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
1
0