PewDiePie, Spotify Çalma Listesinin Ortaya Çıkmasıyla Twitter’da Gündem Oldu

110
14
13
9
7
Dünyanın en ünlü YouTuber’larından olan 106 milyon aboneye sahip PewDiePie’ın Spotify çalma listesi ortaya çıktı. YouTuber’ın dinlediği sanatçılar, kendisini bir anda Twitter’da gündem maddesi haline getirdi.

YouTube’un en fazla abone sahip isimlerinden biri olan Felix “PewDiePie” Kjellberg’in Spotify çalma listesi, herkese açık bir şekilde paylaşıldı. Bu olayı fark eden Twitter kullanıcıları ise PewDiePie’ı Twitter’da trend yaptı. Özellikle dinlediği müziklerle bazı kesimlerden övgü alan dünyaca ünlü YouTuber, bazı kişiler tarafından da eleştiri oklarının hedefi oldu. 

Spotify üzerinden Kero Kero Bonito, Rina Sawayama, Slayyyter, Rico Nasty, SOPHIE, Arca gibi sanatçıları dinlediği ortaya çıkan PewDiePie’ın nispeten çok da popüler olmayan sanatçıları dinlemesi bu tarzı sevenler tarafından övgü aldı. Bazıları ise böylesine seçici bir bir müzik tarzı gördükleri için şaşırdılar.

Sevmeyenler de vardı

Her olayda olduğu gibi bunda da PewDiePie’ın müzik tarzından hoşlanmayan kişiler oldu. Genel olarak Hyperpop tarzındaki müzikleri dinleyen YouTuber’ın bu müziği dinleyen kişiler tarafından pek fazla tanınmadığı düşünülüyor ve tanıyanlar da genel olarak kendisini pek sevmiyor. 

Elbette sevmeyen kişiler olsa da Twitter’daki geniş bir kitle PewDiePie’ın müzikal ilgi alanlarından hoşlandı. Şarkı ve sanatçılar sadece az tanınmış değil, aynı zamanda bazı toplulukları temsil ediyordu. Cinsel yönelimi gibi alanlarda farklılığı olan sanatçıları dinlemeyi tercih eden PewDiePie, bu noktada da bazı kişilerden çok güzel yorumlar alırken bazılarındansa eleştiri aldı. 

Peki sizler PewDiePie’ın dinlediği sanatçıları beğendiniz mi? Aralarında sizin de severek dinlediğiniz isimler bulunuyor mu? Düşünce ve önerilerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.dexerto.com/entertainment/why-is-pewdiepie-trending-fans-call-him-out-after-spotify-playlist-leaks-1401535
110
14
13
9
7
Emoji İle Tepki Ver
110
14
13
9
7