Spotify, Sanatçıların Ücret Karşılığında Bildirim Gönderebilmesini Sağlayacak

16
8
2
1
1
Spotify, platformda şarkı paylaşan sanatçılar için yeni bir özellik getiriyor. Şarkılarını Spotify'da paylaşan sanatçılar, artık belirli bir ücret karşılığında dinleyicilerine bildirim gönderebilecek.

Günümüzün en popüler müzik dinleme platformları arasında yerini sağlama alan Spotify, çeşitli güncellemeler ile kullanıcılar için bazı yenilikler getirerek programın popülaritesini yükseltmeyi başarıyordu. Şirket bu sefer platforma şarkı yükleyen sanatçılar için bir yenilik getirdi.

Spotify, ABD'de bir özelliğin testine başladı. Testine başlanan özellik, aslında sanatçıları hedef alıyor. Sanatçılar, artık belirli bir ücret ödeyerek hayranlarına bildirim gönderebilecekler. Bu bildirimler, kullanıcıların bildirim çubuğunda yer almayacak ve yalnızca Spotify açıldığı zaman önünüze tam ekran olarak gelecek.

Bu bildirimler yalnızca Premium üyeler tarafından devre dışı bırakılabilecek

Spotify

Spotify'ın getirdiği bu özellik sanatçılar için mutluluk verici olsa da platformun Premium üyelik sistemine para ödemeyen kişiler için biraz sıkıntı verici olabilir zira Premium servisine üye olmayan kişiler bu bildirimleri devre dışı bırakmayacak. Bu da sürekli aynı sanatçıları dinleyen birinin devamlı olarak bildirim alması anlamına geliyor.

Yine de bu bildirimler fazla sinir bozucu olmayacak çünkü bu bildirimler sürekli olarak telefonunuza düşmeyecek. Eğer bir sanatçının şarkılarını sürekli olarak dinliyorsanız ve o sanatçı Spotify'ın yeni bildirim servisi için ödeme yaptıysa o zaman bildirim alacaksınız. Aksi takdirde rahatsız edici herhangi bir bildirimle karşılaşmayacaksınız.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/10/24/spotify-will-soon-let-artists-pay-to-send-you-notifications/
16
8
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
16
8
2
1
1