EA’in Yeni Oyunu Star Wars Jedi: Survivor’ın Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

19
3
0
0
0
EA’in merakla beklenen devam oyunu Star Wars Jedi: Survivor’ın çıkış tarihi PlayStation’ın resmî sitesinde kısa süreliğine ortaya çıktı.

Electronic Arts, uzun yıllardır sürekli olarak birbirinden kaliteli Star Wars oyunları ile karşımıza çıkıyor. Şirketin 2019’un sonunda oyuncuların beğenisine sunduğu Star Wars Jedi: Fallen Order da son dönemin en iyi Star Wars oyunları arasında gösteriliyordu.

Geçtiğimiz aylarda EA, Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devam oyunu olan Star Wars Jedi: Survivor’ı duyurmuş ve serinin meraklılarını heyecanlandırmıştı. Bugün ise oyunun çıkış tarihi yanlışlıkla ortaya çıktı.

Oyunun çıkışına 1 yıldan az kaldı

PlayStation’ın resmi sayfasında istek listesine eklenmesi için listelene oyunun altında çıkış tarihi olarak Mart 2023 ibaresi görüldü. Sosyal medyadaki bilgilere göre sadece birkaç dakika görünen bu bilgi kısa sürede sistemden kaldırıldı.

Star Wars Jedi: Survivor, ilk oyunun 5 yıl sonrasını konu alacak. İlk oyunun sonunda yaşanan olayların ardından imparatorluktan kaçan ve galakside hayatta kalan bir avuç Jedi’dan biri olmanın sorumluluğu altında ezilen ana karakterimiz Carl, ne olursa olsun imparatorluğun bir adımda önünde olup hayatta kalmaya çalışacak.

Oyunun sızdırılan çıkış tarihi hakkında Respawn Entertainment ve EA hakkında tarafından herhangi bir doğrulama ya da yalanlama yapılmadı.

Star Wars Jedi: Survivor'un yayınlanan resmi fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

19
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
3
0
0
0