Steam Fiyatı 16 TL Olan Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

73
8
4
2
2
Çağımızda oyunlara bütçe oluşturmak zaman zaman çok zor olabiliyor. Ancak bazı platformlar bu durumda oyuncuların yardımına koşarak düzenli olarak ücretsiz oyunlar dağıtıyorlar. Steam’deki liste fiyatı 16 TL olan "Myrne: The Quest" isimli birinci şahıs aksiyon-rol yapma oyunu da ücretsiz olarak dağıtılan oyunlar arasında yerini aldı.

Düzenli olarak ücretsiz oyun dağıtarak oyuncuların gönlünde adeta taht kurmuş IndieGala isimli dijital oyun dağıtım platformu, yeni bir oyunu da ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Birinci şahıs aksiyon-rol yapma öğelerine sahip Mryne: The Quest oyunu an itibarıyla IndieGala üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Hatta oyunu indirmek için siteye üye olmanıza bile gerek yok. Oyun aslında Song of the Myrne: What Lies Beneath isimli oyunun devam oyunu olarak geçiyor. Ancak oyunu anlamanız için önceki oyunu bitirmiş olmak zorunda değilsiniz. Tek kişilik hikaye moduyla öne çıkan oyundaki ana amaçsa, bulunduğunuz bölgede gecenin neden asla bitmediğini bulmak.

Myrne: The Quest nasıl indirilir?

myrne the quest

  • İlk olarak buraya tıklayarak IndieGala’nın oyunun dağıtımını gerçekleştirdiği sayfaya gidin.

myrne the quest

  • Sayfanın ortalarına doğru inerek görebileceğiniz yeşil renkli LOGIN TO ADD TO YOUR LIBRARY butonunun altında bulunan Direct Download (Win) tuşuna basın.

myrne the quest

  • Tuşa tıkladığınız anda myrne-the-quest_win.zip isimli sıkıştırılmış arşiv dosyasının indirmesi başlayacak.

Dosyanın indirilmesi bittikten sonra dosyayı arşivden çıkartın. Çıkarma işlemi bittikten sonra çıkarttığınız dizinde bulunan .exe uzantılı kurulum dosyası görünecek. Bu dosyayı açarak oyunu kurmaya gerek kalmadan direkt olarak oyuna girebilirsiniz. Myrne: The Quest isimli oyunu oynayabilmek için yapmanız gerek her şey bu kadar.

73
8
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
73
8
4
2
2