Steam Kodu Hediyeli Dota 2 Türkiye Şampiyonası Canlı Olarak Nasıl İzlenir?

18
2
1
1
0
Steam Kodu Hediyeli Dota 2 Türkiye Şampiyonası Canlı Olarak Nasıl İzlenir?
Webtekno ana sponsorluğunda faaliyet gösteren espor kulübü Regnant, Intel ESL Türkiye Şampiyonası’nda çeyrek final mücadelesi verecek. Toplamda sekiz farklı takımın katılacağı çeyrek final fikstürü de açıklandı. Peki Steam kodu hediyeli maçları canlı olarak nasıl takip edebilirsiniz?

Türkiye’nin en büyük espor turnuvalarından olan Intel ESL Türkiye Şampiyonası, çeyrek final aşamasına geldi. Webtekno ana sponsorluğunda faaliyet gösteren genç kulüp Regnant, Dota 2 takımıyla müsabakalarda ter dökecek. Regnant, turnuva öncesinde kadrosunu güçlendirmişti. 

Ülkemizden toplamda sekiz takımın katılım sağladığı turnuva, yaz döneminin en iyi Dota 2 takımını belirleyecek. Turnuvada faaliyet gösteren tüm takımlar, Türkiye’yi uluslararası maçlarda temsil edebilecekler. Intel ESL Türkiye Şampiyonası, bu açıdan bakıldığında heyecanın ikiye katlandığı bir etkinlik olacak. 

Yukarıda yer alan fikstürdeki maçlar 3-4 Ağustos tarihlerine eş zamanlı olarak ESL Türkiye’nin Twitch ve YouTube kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Yayınları takip eden kullanıcılar, her hafta olduğu gibi Steam kuponuyla ödüllendirilecek:

Steam ödüllerini almak için ESL’nin Twitch hesabından maçları izlemeniz gerekiyor. Müsabakaları en çok takip eden ilk 3 kullanıcıya 250, 150 ve 100 TL değerinde Steam kuponu veriliyor. Kısaca hem heyecan dozu yüksek maçları takip edebilir, hem de Steam kodu kazanabilirsiniz.

Webtekno ana sponsorluğunda Regnant eSports Dota 2 takımı şu şekilde:

Regnant eSports'a başarılar diliyor, tüm espor meraklılarını maçları canlı olarak takip etmeye davet ediyoruz.

18
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
2
1
1
0