Stephen King Cats Filmi İçin Gerilim Dolu Bir Fragman Paylaştı

10
4
3
1
0
Cats filminin fragmanı internette karışık tepkiler uyandırdıktan sonra başka şarkılar ile birleştirilerek tekrar tekrar karşımıza çıktı. Son olarak Stephen King, gerilim dozu yüksek bir versiyon paylaştı.

Cats, dünyanın büyük ihtimalle en meşhur müzikalidir ve sahnelerde özel bir yeri vardır. Teknolojinin yeterince gelişmesiyle birlikte bu müzikal de beyaz perdeye taşınmaya hazırlanıyor. Projenin başında da Les Miserables (Sefiller), The King’s Speech gibi filmlerden tanıdığımız Tom Hooper yönetmen olarak yer alıyor. Fragmanla ilgili genel yorum ise CGI’ın ne kadar ürkütücü ve garip göründüğü yönünde. 

Stephen King, korkunun önde gelen isimlerinden biri olarak fragmanın kabusluk seviyesini bir adım yukarı taşıdı. Bir odada korku içinde televizyondaki felaketi izleyen kişilerin baktığı şeyin Cats fragmanı olduğunu görüyoruz. Fragman, Pet Semetary, A Quiet Place ve Bird Box filmlerinden sahnelerle ustaca süslenmiş. Son olarak da sahte tanıtım ekranında Stephen King’s Cats yazısı beliriyor. 

cats-2019-taylor-swift

Video, tek kelimeyle muhteşem olmuş. Hazırlayan editör bu videoyu kendi portfolyosuna bile ekleyebilir. 

Cats’in özellikle Batı toplumlarındaki kültürel etkisi göz önüne alındığında film uzun süre daha tartışılacak. Bazı seyirciler filmdeki sanatçıların performanslarını görmeyi beklerken bazı izleyiciler ise CGI yüzünden ölümüne korkuyorlar. 

Yapımın kadrosunda Taylor Swift (Bombalurina), Idris Elba (Macavity), Jennifer Hudson (Grizabella), James Corden (Bustopher Jones), Rebel Wilson (Jennyanydots), Jason Derulo (Rum Tum Tugger), Ian McKellen (Tiyatro kedisi Gus) ve Judi Dench (İhtiyar Deuteronomy) yer alıyor.

Kaynak : https://comicbook.com/horror/2019/08/16/stephen-king-shares-terrifying-cats-mash-up-teaser/
10
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
4
3
1
0