Stephen King'in Doctor Sleep Romanının Film Uyarlamasının İlk Afişi Yayınlandı

5
1
0
0
0
The Shining (Cinnet)'in devamı olarak yazılan Stephen King'in Doctor Sleep (Doktor Uyku) romanının sinema uyarlaması için ilk afiş yayınlandı. Fragman ile ilgili de duyuru var.

Korku hayranları, Stephen King’in Cinnet romanının devamı niteliğinde olan ve sinemaya uyarlanan Doctor Sleep'in ilk görüntülerini görmek için sabırsızlanıyor. Warner Bros. Doctor Sleep'in fragmanının yakında sinemaseverlerle buluşacağını bir afişle birlikte bildirdi.

Fragmanın ne zaman çıkacağıyla ilgili bilgi ve filmin ilk afişi, Twitter aracılığıyla filmin yönetmeni tarafından duyuruldu.

Doctor Sleep, Mike Flanagan tarafından yönetildi. Filmde Cinnet’in çocuk kahramanı Danny Torrance'nin yetişkin hâlini Ewan McGregor canlandırıyor. Filmde travmalarla boğuşan ve alkol bağımlısı olan Danny’nin hikâyesi anlatılıyor. Danny, bataklıktan çıkmak için bir bakımevinde işe girer ve ‘parlama’ gücü sayesinde ölenlerin son anlarında onlara huzur verebilir. O sırada True Knot adı verilen bir topluluğun üyeleri, refah arayışıyla sokaklarda dolaşıp durmaktadır. Zararsız gibi görünen grubun hedefinde Danny gibi yeteneği bulunanların olduğu anlaşılır.

Doctor Sleep, Cinnet’in devamı olarak görülse de orijinal hikâyeden farklı olacağa benziyor.

Kaynak : https://comicbook.com/horror/2019/06/13/doctor-sleep-movie-poster-2019/
5
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
0
0
0