Take-Two’nun CEO’su, Red Dead Redemption 2'nin PC Sürümü İçin Umut Verdi

41
2
1
1
0
Rockstar’ın ana kuruluşu olan Take-Two Interactive’in CEO’sundan gelen açıklamalar sonucunda Red Dead Redemption 2’nin PC sürümüne dair yeni bir umut doğdu.

Red Dead Redemption 2 oyununun PC sürümünün gelecekte çıkacağıyla ilgili söylentiler dolaşıyordu. Şu an için oyun hiçbir onay ya da çıkış tarihi almış değil. Tabii ki bu onayın ne Rockstar’dan ne de Take-Two Interactive’den gelmediğini belirtmekte de fayda var ancak son bir gelişme Red Dead Redemption hayranlarını umutlandırdı.

Rockstar’ın ana kuruluşu olan Take-Two Interactive’in CEO’su Strauss Zelnick, Red Dead Redemption 2 oyununu bilgisayara uyarlamanın hiçbir olumsuz yanı olmadığını ve işlemin baskette turnike atmak kadar kolay olacağını belirtti. Bu da Red Dead Redemption 2’nin gelecek planları arasında olup olmadığı sorularını tekrardan gün yüzüne çıkartmış olsa da firmanın oyuna karşı olumlu bir bakış açısı olduğunu gösterdi.

Bu açıklama dediğimiz gibi net bir şekilde bir kanıt ya da onay niteliğinde olmasa da bu açıklamanın ardından oyunun geleceğine biz de fazlasıyla umutla bakıyoruz. Sizce Red Dead Redemption 2 oyunu PC sürümüne kavuşacak mı? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/take-two-ceo-no-downside-to-red-dead-redemption-2-on-pc/
41
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
41
2
1
1
0