Rockstar, Google Stadia İçin Oyun Duyurmadı (Şimdilik)

15
6
4
3
3
Google'ın Stadia sunumu sırasında Rockstar logosunu görmemize rağmen hiçbir Rockstar oyununu listede göremedik. Yine de gelecekte GTA V ve Red Dead Redemption 2 gibi oyunların Stadia'ya gelmesini bekleyebiliriz.

Oyun dünyasını yeniden şekillendirecek olan Google Stadia’nın açılış kütüphanesi belli oldu. Stadia’nın kütüphanesi, bazıları oyun dünyasında fazlasıyla ses getirmiş olan 30 oyundan oluşuyor ve bu kütüphane, ilerleyen dönemde çok daha popüler oyunlarla genişleyecek.

Stadia’nın açılış kütüphanesi pek çok oyuncuyu memnun etse de Rockstar’ın en büyük iki oyun markası olan GTA ve Red Dead Redemption markalarına ait en güncel oyunlar olan GTA V ve Red Dead Redemption 2, kütüphanede yer almıyordu.

Red Dead Redemption 2’nin PC sürümü hala yayınlanmadığı için pek çok oyuncu, Google Stadia’nın oyunu PC üzerinden oynamanın en iyi yolu olacağını umuyordu. Bu nedenle RDR2’nin listede olmaması hayal kırıklığı yarattı.

Yine de karalar bağlamaya gerek yok. Zira Google’ın Stadia sunumu sırasında destek veren geliştiriciler arasında Rockstar logosu belirgin bir şekilde bulunuyordu. Yani Rockstar’ın iki popüler oyunu, eninde sonunda Stadia platformuna gelecek.

Red Dead Redemption 2, oldukça yeni bir oyun ve henüz PC platformu için yayınlanmadı. Dolayısı ile Stadia’ya Red Dead Redemption 2’nin gelmesi, platforma olan ilginin artması adına son derece faydalı olacaktır.

GTA V ise RDR2’nin aksine 6 yıllık, ömrünün sonlarına yaklaşan bir oyun. GTA V’i oyuncular için çekici yapan şey ise son derece eğlenceli içeriklere sahip olan çevrimiçi modu. Sonuç olarak Rockstar’ın her iki oyunu da Stadia’nın popülerleşmesi adına büyük önem taşıyacak.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/stadia/rockstar
15
6
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
15
6
4
3
3