2
2
1
0
0

Koronavirüs pandemisinin gölgesinde geçen son 1 yılda sosyal yaşam başta olmak üzere pek çok şeyden mahrum kaldık. Önceden yüz yüze yaptığımız aktiviteler artık sanal dünyaya taşınmış durumda.

Biz de bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Webtekno'nun telefon numarasını Instagram hesabımızdan paylaşmıştık. Pandemi nedeniyle belki yüz yüze gelemiyoruz ancak bu şekilde hem karşılıklı sohbet etme fırsatı yakaladık hem de en çok merak ettiğiniz detayları sizlerle paylaştık.

Bitcoin'den ekran kartlarına en samimi soru cevap:

telefon numaramızı takipçilerimizle paylaştık

Video boyunca sizlerden gelen telefonlarda Bitcoin'den Mars'a, ekran kartlarından telefon önerilerine kadar teknolojiyle ilgili "Şunun cevabını bi' de sizden duyalım" dediğiniz ne varsa cevaplamaya çalıştık. Umarız aklınızdaki soru işaretlerini giderebilmişizdir.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan gelin sizden gelen aramalarda neler sorulmuş, neler yaşanmış videomuzda hep birlikte izleyelim. Son olarak video hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için sitemizi ve YouTube kanalımızı takip edebilirsiniz.

2
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
1
0
0