Tesla Cyberktruck Tanıtımındaki Cybergirl’in Elon Musk’ın Kız Arkadaşı Olduğu İddiası

36
5
3
3
3
Tesla, geçtiğimiz günlerde Cybertruck aracını tanıtmadan önce etkinliğin başlangıcında bir "Cybergirl" sahneye çıkmış ve hologram şovu yapmıştı. Bu kadının kim olduğu şimdiye dek bilinmiyordu ancak iddialar, bu kişinin Elon Musk'ın sevgilisi Claire Boucher'den başkası olmadığını gösteriyor.

Geçtiğimiz perşembe gecesi Kaliforniya’da düzenlenen ve Tesla Cybertruck tanıtımı üzerine kurulu olan etkinlik, her ne kadar konuşulmasa da oldukça absürd bir hologram şovu ile başlamıştı. Hatırlatmak gerekirse sahne, bir lazer ağı ile kaplanmış ve sarı renkte peruk takan bir kadının hologramı sahnede belirmişti.

Şovun tanıtımını yapan ve birkaç çevresel mesaj veren bu hologram, konuşması bittikten sonra bir anda sahneden yok olmuştu. Ancak teori kurmayı seven insanlar “hologram kızın”, gerçek adı Claire Boucher olan ve Tesla CEO’su Elon Musk’ın kız arkadaşı olan Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Grimes’tan başkası olmadığını söylemeye başladılar.

Ne Grimes ne de Tesla sözcüleri konuya ilişkin bir açıklamada bulunmadı. Dilerseniz şimdi hologram görüntünün, şovun başında yaptığı konuşmalara ve sonrasında seyircilerin neler düşündüğüne yakından bakalım.

Cybergirl’in sahnedeyken yaptığı konuşma, insanların teoriler üretmesine sebep oldu:

“Los Angeles, Kasım 2019. Gökyüzü kirleniyor. Dünya petrole bağımlı” – Şovun başında söylediği sözler.

“Ama biz, bir çözüm sunmak için buradayız: Cybertruck. Bir cybergirl için 1 numaralı taşıma modu. Araç modası ve işlevinde en büyük evrim. Şimdi size yaratıcımı sunuyorum” – Elon Musk sahne almadan önce söylediği sözler.

Dikkatli hayranlar, hologram kadının bacak dövmesinin Grimes’inkiyle aynı olduğunu söylediler:

()

Grimes ve Musk’ın ilişkileri yıllardır sürüyor:

Elon Musk ve Grimes

İkilinin halka açık ilk katılımları ise her yıl düzenlenen yardım galasının Mart 2017 yılında gerçekleştirilen etkinliği olan Met Gala 2017’ydi.

Met Gala 2017’de Grimes, bir Tesla gerdanlığı takıyordu:

Elon Musk'ın kız arkadaşı

Etkinliğin gerçekleştirildiği dönemlerde insanlar, Grimes’ın Tesla logosuna benzeyen bir gerdanlık taktığını iddia etmiş ancak çift, bunu reddetmişti.

Hologramda yer alan kişinin gerçekten Grimes olup olmadığı açıkça bilinmiyor ancak iddialar doğruysa Musk’ın oldukça hoş bir sunum yaptığını söylemek mümkün. Yazımızı noktalamadan önce etkinliğin düzenlenme sebebi olan Cybertruck’ı tanıttığımız yazımıza da bu bağlantı üzerinden ulaşabileceğinizi belirtelim.

Kaynak : https://www.businessinsider.com/grimes-elon-musk-cybertruck-unveil-as-cybergirl-2019-11#grimes-is-promoting-her-forthcoming-album-miss-anthropocene-which-deals-with-themes-including-futurism-and-the-rise-of-algorithms-6
36
5
3
3
3
Emoji İle Tepki Ver
36
5
3
3
3