Toplam Değeri 50 TL Olan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 4 iOS Uygulama

55
16
7
6
3
Kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları sizlerle paylaştığımız serimizin yeni bir haberiyle daha karşınızdayız. Bu seferki listemizde toplam değeri 50 TL olan 4 iOS uygulama sizleri bekliyor.

Yeni haftanın başlangıcında, kısa süreliğine ücretsiz iOS uygulamalarını derlediğimiz içeriğimize hoş geldiniz. Bu seferki uygulamaların ne kadar süreyle ücretsiz kalacakları bilinmiyor ancak kısa bir süre olduğu kesin.

Her yazımızda olduğu gibi tekrar hatırlatmakta fayda var; indirme linkine tıkladığınızda uygulama ikonunun yanında bir fiyat görüyorsanız bu, indirim bitmiş demektir. Bu yüzden beğendiğiniz bir uygulama olursa elinizi çabuk tutsanız iyi olur dedikten sonra listemize geçelim.

1. Videdit - Handy Video Editor

Video Editleme Programı

Normal fiyat: 6 TL

Videdit; videolarınızı istediğiniz saniyeden kırpmaya, videoyu koruyarak boyutlarını küçültmeye, sunduğu değişik kalıplarla sansür uygulamaya, ses değiştirmeye, anlık olarak mikrofonunuzla videonun üzerine ses kaydetmeye ve diğer pek çok şeye ücretsiz olarak ulaşmanıza olanak sağlıyor.

Mobil cihazınız için basit ama etkili bir video düzenleme programı arıyorsanız bu uygulamayı kesinlikle tavsiye edebiliriz. Ayrıca uygulamanın “Pro” sürümüne geçerek de diğer pek çok özelliğin kilidini açabiliyorsunuz fakat ücretsiz sürümünde de saatlerce vakit geçirebilirsiniz çünkü ihtiyaç duyulan çoğu şeyi içeriyor.

2. IP Cam

IP Cam

Normal fiyat: 18 TL

Bu uygulama, çalıştırdığınızda iPhone veya iPad cihazınızı RTSP protokolü ile bir IP kamera hâline getiriyor. IP Cam'den yayınladığınız videoyu, yerel Wi-Fi ağınızda bulunan başka bir cihazda Google Chrome üzerinden ya da Apple TV üzerinden kablosuz olarak izleyebilirsiniz. Uygulamanın adeta bir batarya canavarı olduğunu da söyleyelim.

3. Sleep Sounds: Relaxing sounds

Rahatlatıcı Müzikler Uygulaması

Normal fiyat: 12 TL

Bu uygulama, içerisindeki pek çok rahatlatıcı meditasyon müziğini indirilebilir içerik olarak sunuyor. Pek çok müzik arasından istediğinizi indirebiliyor ve daha sonra tekrar dinlemek için favorilerinize ekleyebiliyorsunuz. Uygulamadaki müzikler, zamanlayıcısı sayesinde ayarladığınız zamana geldiğinde dururken alarm özelliğini de beraberinde sunuyor.

4. BeautyCam – Photo & Filter Cam

BeautyCam

Normal fiyat: 12 TL

Güzel ve doğal görünümlü anlık bir fotoğraf oluşturmanızı sağlayan BeautyCam ile sivilce izlerini silebilir, pürüzsüz bir cilt için ayarlamalar yapabilir, kırmızı gözleri düzeltebilir, dişleri beyazlatabilir, göz rengini düzenleyebilir, filtreler ve özel efektler ekleyebilir, fotoğrafları bulanıklaştırabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

Kısa bir süreliğine ücretsiz olan iOS uygulamalarını listelediğimiz yazımızın sonuna geldik. Bunun gibi fırsatları kaçırmamak ve her an haberdar olmak için bizi takipte kalabilirsiniz. :)

Kaynak : https://bgr.com/2019/08/26/best-free-iphone-apps-aug-26-ipad-ios/
55
16
7
6
3
Emoji İle Tepki Ver
55
16
7
6
3