Tronsmart’tan Spor Yapanlar İçin Suya Dayanıklı Bluetooth Kulaklık: Tronsmart Encore Hydra

7
4
2
1
1
Spor yaparken ter ya da su sıçramaları gibi dert etmemenizi sağlayacak olan Bluetooth kulaklıkla tanışın.

Teknoloji geliştikçe cihazlara yeni özelliklerin geldiğini görüyoruz. Kulaklıkları ele almamız gerekirse önce boyutları küçüldü sonrasında da kablolarından kurtuldu. Yakın zamanda da suya dayanıklı kablosuz kulaklıklar ortaya çıktı. Biz de bugün sizler için Tronsmart’ın Encore Hydra kulaklığını inceleyeceğiz.

Bluetooth 4.1 bağlantı teknolojisini kullanan kulaklık 12 saatlik bir müzik deneyimi sunuyor. Encore Hydra, bunun yanı sıra yalnızca 2,5 saat içerisinde tam şarja ulaşıyor. 25,5 gram ağırlığında olan kulaklık spor yaparken sizi rahatsız etmeyecek kadar hafif bir yapıda geliyor ve kulağı saran tasarımıyla spor anında kulağınızdan düşmüyor. Son olarak kulaklığın CVC 6.0 gürültü engelleme teknolojisi sayesinde daha net bir ses sunduğunu ve dört adet sürücüye sahip olduğunu da belirtelim.

Kulaklığın en büyük özelliğine geldiğimizde IPX7 sertifikasını görüyoruz. Bu da yazımızın başında değindiğimiz gibi suya karşı bir dayanıklılığı bizlere sunuyor. Siz de spor yaparken şarjını, kulaktan düşmesini ya da su geçirmesini dert etmeyeceğiniz bir kulaklık arayışındaysanız 149,90 TL fiyat etiketiyle Tronsmart Encore Hydra spor Bluetooth kulaklığı Teknostore aracılığıyla satın alabilirsiniz.

Teknostore mağazasında bulunan diğer Bluetooth kulaklıkları incelemek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

7
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
7
4
2
1
1