Truecaller Android Sürümüne İnternet Üzerinden Arama Özelliği Geldi

6
4
2
2
0
Arama engelleme, numara bulma gibi pek çok özelliği bünyesinde barındıran Truecaller uygulamasına VoIP arama özelliği eklendi. Eklenen bu özelliği kullanabilmek için herhangi bir premium paket satın alınması gerekmiyor.

Truecaller kullanıcılarını yakından ilgilendiren yeni bir özellik şirket yetkilileri tarafından resmen duyuruldu. 'Truecaller Voice' olarak adlandırılan bu yeni özellik sayesinde aynı platformda bulunan kullanıcılar birbirlerini internet bağlantısı üzerinden arayabilecekler. İnternet üzerinden Ses Protokolü olarak adlandırılan ve VoIP olarak bilinen bu özelliğin kullanıcıların hizmetine 10 Haziran'dan itibaren başlandığı, kısa bir süre içerisinde tüm Android cihazların bu güncellemeyi alacakları ifade edildi.

Bu özelliği kullanabilmeniz için telefonunuzun bir mobil ağa ya da Wi-Fi ağına bağlı olması gerekiyor. Şirket yetkililerinin yapmış olduğu açıklamalarda altyapının çok sağlam kurulduğu ifade edilerek, Truecaller Voice kullanıcılarının yüksek ses kalitesinde ve mümkün olan en düşük gecikme süresine sahip olan bir konuşma deneyimi yaşayacakları belirtildi.

Bu özelliğin test sürecinin başlamasıyla birlikte ilk olarak özelliği sadece 'Premium' kullanıcıların kullanabileceği izlenimi yaratılmış, abonelikleri bulunmayan kullanıcılar bu duruma ses yükseltmişlerdi. Ancak güncellemenin kullanıcılara sunulmasıyla birlikte bu özelliğin tüm Truecaller kullanıcıları tarafından deneyimleneceği ortaya çıkmış oldu. 

Tüm bunlara ek olarak bu özelliğin iOS platfromu için de geleceği belirtildi. 

Eğer Truecaller uygulamasını indirmek isterseniz, uygulamanın mağazalarda bulunmadığını belirtelim. Bu yüzde orijinal kaynaktan indirme yapmanız gerekiyor. Bunun için de burada bulunan bağlantıyı kullanarak Truecaller uygulamasının orijinal internet sitesine gidebilir, ihtiyacınız olan sürümü indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/apps/news/truecaller-voice-voip-calling-feature-android-2055186
6
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
6
4
2
2
0