3
2
2
2
0

Bildiğiniz gibi artık maske kullanımı, günlük hayatımızın sıradan bir parçası olmuş durumda. 2020’nin mart ayından beri taktığımız bu maskeler, salgının büyümesini engellemek için alabileceğimiz birçok önlemden sadece biri. Peki virüsten korunmak ya da başkalarına bulaştırmamak için tek seçeneğimiz cerrahi ya da kumaş maskeler mi? Artık değil.

Bugün “Hangi maskeyi kullanmalı?” sorusuna son verebilecek bir ürünü sizler için inceledik. Videoda göreceğiniz ürün, dünyanın COVID-19 belgesine sahip ilk elektronik maskesi olma özelliğini taşıyor. Yerli üretim olan TTAF, %99,9 oranında koruma ve konforlu bir kullanım sağlıyor.

Her türlü aktivite sırasında %99,9 koruma

elektronik maske

TTAF isimli elektronik maske, işlevi dolayısıyla tam bir kişisel hava filtresi görevi görüyor. Maskede solunan havayı %99,9 oranında filtreleyen filtreleme sisteminin yanı sıra, bu filtreleme sistemini destekleyen bir de fan bulunuyor. Bu sayede günlük aktiviteler bir yana, spor gibi yoğun nefes gerektiren aktivitelerde de maske kullanımı kolaylaşmış oluyor. 

Ayarlanabilir ağız kısmı hava girişini tamamen kesiyor

elektronik maske

TTAF maske, üzerinde bulunan giriş sayesinde şarj edilebilen bir bataryayla çalışıyor. Bu batarya, 1 saat şarjla 4-5 saat kadar kullanım sağlıyor. 2 adet silikon başlıkla gelen maske, farklı yüz tiplerine sahip insanlar tarafından rahatça kullanılabiliyor. Silikon başlıklar, hem yetişkinlerde hem de çocuklarda hava akışını keserek sorunsuz bir koruma sağlıyor. 78 gram ağırlığa sahip maske, cerrahi maskelerdeki gibi hem kulak arkası, hem de boyundan sabitlenebiliyor. 

Maskenin kapağını açtığınızda karşınıza çıkan FFP3 filtreler, havayı %99,9 oranında filtreliyor. Böylece virüs dışında diğer zararlı partiküllere karşı da güçlü bir koruma sağlanıyor. Cihazla birlikte 4 adet verilen bu filtrelerin kullanıma göre belli aralıklarla değiştirilmesi gerekiyor. 

10 kişiye TTAF maskesini hediye ediyoruz!

TTAF maskesi hakkında detaylı bilgi edinmek ve ürünü satın almak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.. Ancak “önce bir şansımı deneyeyim” derseniz sizin için güzel bir çekilişimiz var: TTAF’ı incelediğimiz videomuzun yorumlar kısmında pandemi başından beri tahminen ne kadar maske kullandığını bizlerle paylaşan 10 kişiye bu maskeyi hediye ediyoruz. Kampanyanın şartlarına buradan ulaşabilir, maskeyi %20 indirimle satın almak içinse ‘webtekno0521’ kodunu 15 Mayıs tarihine kadar kullanabilirsiniz.

3
2
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
2
2
0