Türkiye'de E-Ticaret Kötü Günler Geçiriyor: İncir.com Kapandı

0
0
0
0
0
Türkiye'de E-Ticaret Kötü Günler Geçiriyor: İncir.com Kapandı
Mağazaların hızlı ve pratik bir şekilde e-ticaret yapabilmesini sağlayan İncir.com, faaliyetlerini sonlandırmak zorunda kaldı.

Ülkemizde son birkaç yıldır değer kazanan internet girişimciliğinde inişli çıkışlı süreçlerine rağmen aniden büyük bir ivme yakalayan birçok internet girişimine tanık olduk. Bu girişimlerden biri olan, satıcıların fazla masraf yapmadan e-ticaret sitesi oluşturabildiği girişim İncir.com da kısa sürede gösterdiği başarıyla sektörün takdirini kazanmıştı.

Ancak son dönem anladığımız kadarıyla İncir.com için pek de iyi geçmedi. Son günlerde art arda aldığımız e-ticaret sitelerinin faaliyetlerine son vermesi haberleri gündeme gelirken ,direk kendisi satış yapmasa da e-ticaret sektöründe yer alan İncir.com kapandı.

Neden kapandı?

Türkiye'de internet sektörünün nabzını tutan Webrazzi'nin haberine göre son dönemlerde yatırım arayışı içinde olan İncir.com, 18 Temmuz tarihinde yeni bir yatırım almak için sözleşmesini imzalamaya hazırlanırken 15 Temmuz olayları nedeniyle bu yatırımı alamamıştı. Ayrıca 1 Ağustos'ta ilan edilen OHAL nedeniyle iflas erteleme talebinde bulunamadığı için faaliyetlerini sonlandırmak zorunda kaldı. Söylenene göre İncir.com, yaklaşık 20.000 mağazaya ulaşıyordu.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0