10
2
2
1
0

Aylardır üzerinde çeşitli teoriler ve dedikodular dönen Samsung Galaxy Note9 geçtiğimiz hafta yapılan lansmanla tanıtıldı ve telefona ulaşmamız çok da zaman almadı. Geçtiğimiz günlerde sizler için küçük bir bakış attığımız Note9'u bu kez enine boyuna masaya yatırıyoruz. 

Genellikle incelemelerimize kamera ile başlasak da Note9'un olayı bildiğiniz gibi biraz daha farklı; o yüzden de incelememize Galaxy Note'u Galaxy Note yapan eklentiyle başlıyoruz: S Pen artık Buetooth ile birlikte telefonumuzu uzaktan kontrol etmemize olanak sağlıyor. Bu sayede slayt gösterilerini kontrol edebiliyor, müzik çalarımız için ileri ve geri sarma fonksiyonlarını kontrol edebiliyoruz.

Kameradan da söz etmeden olmaz: S9+’ta olduğu gibi f/1.5 ve f/2.4 olmak üzere ışık koşullarına göre değiştirebileceğiniz iki diyafram mevcut. S9+ bildiğiniz üzere düşük ışıkta dahi iyi iş çıkarıyordu ve Note 9’da da bu durum aynen devam ediyor.

Dilerseniz daha fazlası için sizi videomuza alalım. İçeriklerimizden anında haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı unutmayın. İyi seyirler!

10
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
2
1
0