Türkiye'de Yılın Otomobili Ödülü Fiat Egea Cross'un Oldu

29
10
7
5
1
Türkiye'de Yılın Otomobili 2021 yarışmasının kazananı açıklandı. Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından yapılan açıklamada, kazananın Fiat Egea Cross olduğu belirtildi. Böylelikle Egea'dan daha yüksek ve güncel teknolojilere sahip versiyonu, onlarca kriterde rakiplerini geride bırakmış oldu.

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), vatandaşların ilgi gösterdikleri Türkiye'de Yılın Otomobili 2021 yarışmasının sonucunu açıkladı. Başlangıçta 17 otomobilin olduğu, ilk aşamadan sonra 7 otomobilin finale kaldığı yarışmanın kazananı, pek de sürpriz olmadı. OGD, 2021 yılında Türkiye'nin otomobilinin Fiat Egea Cross olduğunu açıkladı.

Finale kalan araçlar; Dacia Sandero Stepway, Hyundai i20, Peugeot 208, Renault Captur, Skoda Octavia, Toyota Yaris ve Fiat Egea Cross'tu. Fiat'ın yeni crossover modeli, jüri üyelerinden daha fazla puan toplayarak zirveye oturmayı başardı. Fiat Egea Cross'u takip eden otomobil ise Skoda Octavia oldu. 

İşte Türkiye'de Yılın Otomobili 2021 yarışmasının kazananı

Fiat Egea Cross

Türkiye'de peynir ekmek gibi satan Fiat Egea'nın crossover versiyonu, tanıtıldığı dönemlerde çok konuşulmuştu. Zira bu araç crossover deneyimini mümkün olan en iyi şekilde yaşatırken, fiyatı ile de oldukça rekabetçiydi. Şerit takip sistemi, anahtarsız giriş ve çalışma, kablosuz telefon şarjı, trafik işaretlerini tanıma ve kör nokta uyarı sistemi gibi güncel teknolojilerle donatılan araç, vatandaşlar tarafından oldukça beğenilmişti.

Eğer siz de OGD'nin tasarım, yol tutuşu, yakıt tüketimi, güvenlik ve donanım seviyesi, ergonomi ve fiyatına göre değip değmeyeceği gibi onlarca kriter doğrultusunda yılın otomobili seçtiği Egea Cross'a sahip olmak isterseniz, 23 Haziran'daki fiyat listesine göre en az 179 bin 900 TL ödeme yapmanız gerekiyor. Donanım açısından en dolu versiyon olan Fiat Egea Cross Lounge'ın fiyatı ise 199 bin 900 TL'den başlıyor.

Kaynak : https://tr.motor1.com/news/515722/ogd-turkiye-2021-yilin-otomobili/
29
10
7
5
1
Emoji İle Tepki Ver
29
10
7
5
1