Twitter, Tamamen Hıza Odaklanan Yeni Arayüzünü Yayınladı

38
3
1
0
0
Tasarlanan kullanıcı arayüzlerinde düzenli olarak yenilikler ve değişiklikler yapılıyor. Twitter ise arayüzü güncellenen sosyal medya platformları arasına bugün itibariyle girdi.

Sosyal medya platformlarının tasarımları, zaman içerisinde gelişen kullanıcı ihtiyaçlarına ve eklenen yeni özelliklere göre şekilleniyor ve geliştiriliyor. Bu sayede platform arayüzü çok daha kullanıcı dostu hâle getiriliyor.

Bir süredir arayüz üzerine çalışmalar yürüten Twitter, getirdiği yeni özellikleri kısa videolar hâlinde yayınlayarak teknoloji alemini heyecanlandırmıştı. Bugün ise sosyal medya devi Twitter, yeni arayüzünü tüm kullanıcıları için yayınladı.

Kademeli olarak dağıtılacak yeni arayüz tasarımının tüm kullanıcılara ulaşmasının zaman alacağı belirtilirken tüm kullanıcıların bu özellikten faydalanacağının altı çiziliyor.

Eskisine göre daha hızlı, kolay ve kişiselleştirilebilir olan yeni Twitter arayüzünde kişileri takip etmek de artık çok daha basit bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Kullanıcılarının 1'den fazla hesabı aynı anda yönettiğini fark eden Twitter yetkilileri, bu doğrultuda Instagram'da uzun zamandır bulunan aynı anda birçok hesaba giriş yapma ve hesaplara arasında hızlı bir şekilde geçiş yapma özelliklerini de sosyal medya platformlarına ekledi.

Arayüz parlaklığının ayarlanabilmesine olanak tanıyan Twitter, gerçek karanlık modu da yeni arayüz tasarımıyla platformuna dâhil ediyor. Ulaşılması daha kolay hâle gelen DM, Profil ve Listeler ise birçok kullanıcının beğeneceği yenilikler olacaktır.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/07/15/twitter-web-redesign-explore-dark-mode/
38
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
38
3
1
0
0