Twitter, Yanıtlara Abone Olma Özelliğini Test Ediyor

16
3
2
1
1
Sürekli erişim sıkıntısı yaşayan Instagram, WhatsApp ve Facebook gibi sosyal medya platformlarının yanında dimdik ayakta duran Twitter, kullanıcılarını sevindirecek yepyeni bir özelliğe kavuştu. Sosyal medya devi, yanıtlara abone olma özelliği için testlere başladı.

Sosyal medya platformları, sahip oldukları kullanıcıların kullanım deneyimini en üst düzeyde tutabilmek için sürekli olarak platformlarını yeniliyor. Yaptıkları yenilikleri ise ilk olarak sınırlı sayıda kullanıcı için yayınlıyor.

Gerçekleştirilen yeniliğin sınırlı sayıda kullanıcıya yayınlanması sayesinde özelliğin kullanıcılar tarafından beğenilip beğenilmeyeceği, kullanılıp kullanılmayacağı test edilmiş ve öğrenilmiş oluyor.

Twitter'ın yeni özelliği: Yanıt aboneliği

Resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Twitter: "Büyük ihtimalle takip ettiğiniz çoğu kişiden bildirim alıyorsunuzdur. Artık ilgilendiğiniz bir tweet'e cevap geldiğinde de bildirim alabileceksiniz. Yeni özelliği iOS ve Android'de test etmeye başladık" ifadelerini kullandı.

Kısaca "yanıtlara abone olmak" olarak tanımlayabileceğimiz bu özellik sayesinde tweet'lere gelen yanıtlardan seçtiklerinizle ilgili bir gelişme olduğunda anında bildirim alabiliyorsunuz.

Yanıt aboneliği nasıl kullanılacak?

twitter

Twitter'ın yeni getirdiği özelliği kullanmak için yanıtlarını takip etmek istediğiniz tweet'e gidin. Ekranın sağ üst köşesinde beliren "çan" simgesine tıklayın. Burada yanıtları ne şekilde (hepsi veya en alakalı olanlar) almak istediğinizi seçin. Yapmanız gereken her şey bu kadar.

Şu an için yeni özelliği cihazınızda göremiyor olabilirsiniz. Twitter uygulamanızın güncel olduğuna emin olduktan sonra tekrar deneyin. Hâlâ yeni özelliği kullanamıyorsanız bir süre beklemenizde fayda var. Twitter, bu özelliğin kalıcı olup olmayacağına dair herhangi bir bilgi ise paylaşmadı.

Kaynak : https://mobilesyrup.com/2019/08/12/twitter-may-test-out-a-new-feature-that-will-let-users-follow-specific-replies/
16
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
16
3
2
1
1