Ubisoft’un Yeni Ücretsiz Oyunu da Belli Oldu!

0
0
0
0
0
Ubisoft’un bir süredir ücretsiz yaptığı 30. yıl etkinliklerindeki 3. oyun da belli oldu.

Hatırlarsanız Ubisoft’un 2016 yılında başlattığı 30. yılı kutlamaları kapsamında her ay bir oyunu ücretsiz olarak sunacağını duyurmuştu. Şimdiye kadar Prince of Persia serisinin efsanesi Sand of Time ve ardından Tom Clancy’s Splinter Cell ile bizi bizden alan Ubisoft, bu sefer çok daha eğlenceli ve fazlasıyla hoşunuza gidecek bir oyunu seçiyor.

Zamanında Ubisoft’ın Fransa’daki Montpellier ofisinden çıkan ve 2011 yılında piyasaya çıkarak birçok kişi tarafından sevilen Rayman Origins, Ubisoft’un bu ay için seçtiği yeni ücretsiz oyunu oldu. Önümüzdeki haftadan itibaren ücretsiz olarak indirebileceğiniz yapım, Ubisoft Club üyelerine 17 Ağustos’tan itibaren beleşe verilecek.

Ha bu arada, 17 Ağustos’a kadar da Splinter Cell hala ücretsiz olarak sunulmaya devam ediyor. Yani 17’sine kadar daha Splinter Cell’i indirmediyseniz ücretsiz satın alarak indirebilirsiniz. Oyunlara ulaşmak için ise buradan uPlay hesabınızı oluşturarak indirebilirsiniz. Eğer varsa uPlay üzerinden oyunlara sahip olabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0