Kristen Stewart'ın Canavarlarla Savaştığı 'Underwater' Filminin Fragmanı Yayınlandı

11
9
3
2
1
2017 yılının başında çekilen fakat oyunculardan birinin yalan bomba ihbarı saldırısı yüzünden tutuklanması da dâhil olmak üzere bazı sebeplerle yayınlanamayan gerilim korku filmi Underwater'ın fragmanı yayınlandı.

Alacakaranlık serisinin tanınan oyuncularından Kristen Stewart'ın başrol olduğu, William Eubank'in yönettiği gerilim korku filmi Underwater'ın fragmanı, uzun bir bekleyişten sonra yapımcı firma FOX tarafından yayınlandı. 

Filmin çekimleri aslında 2017 yılının başında gerçekleştirildi fakat aradan geçen süre boyunca bazı olaylar sebebiyle vizyona bir türlü giremedi. Deadpool'da kendisini gördüğümüz filmin aktörlerinden T.J. Miller'ın yalan bomba saldırısı ihbarına karışması nedeniyle tutuklanması ve taciz iddiasıyla suçlanması; filmin aktrislerinden Jessica Hendwick'in Iron Fist bittiği için rolünü bırakmak zorunda kalması; Disney'in FOX Stüdyoları'nı tamamen satın alması bunlardan birkaçı.

Underwater'ın konusu:

underwater

Denizaltında bulunan bir laboratuvarda çalışmalarını yürüten ekip, gerçekleşen deprem sonrasında yerin binlerce metre aşağısında mahsur kalır hayat mücadelesi verirler. Bu süre içerisinde ekibin başına canavarlarla savaşmak da dâhil türlü türlü zorluklar gelecektir.

Sahne arkasında gerçekleşen olaylar dışında filmin yapım aşaması çok da sancılı geçmedi. Disney, FOX'u satın aldıktan sonra açıkladığı yeni takvimde filmin 2020'nin başında çıkacağını söylemiş ve nihai karar da bu şekilde olmuştu. Şimdi ise filmin reklam çalışmaları açıktan açığa başladı.

Filmin fragmanı ve yayın tarihi:

Oyuncu kadrosunda Kristen Stewart,  Jessica Henwick, T.J. Miller ve Vincent Cassel'in olduğu Underwater filmini, bilim kurgu ve gerilim konusunda başarılı bir yönetmen olan William Eubank yönetiyor. Underwater, ülkemizde 10 Ocak 2020 tarihinde beyaz perdede seyirciyle buluşacak.

Kaynak : https://screenrant.com/underwater-movie-2020-trailer-kristen-stewart/
11
9
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
11
9
3
2
1