Uşak Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’ne Kayıt Yaptıran Puanı En Yüksek 10 Öğrenciye Burs

15
4
1
1
0
Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü'nü tercih eden öğrenciler arasından en yüksek YKS puanına sahip olan 10 öğrenci, Uşak Organize Sanayi Bölgesi tarafından 500 TL burs ile desteklenecek.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, yaptığı açıklama ile Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’ne 2018-2019 eğitim öğretim yılında kayıt yaptıran 2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) puanı en yüksek 10 öğrenciye Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) tarafından dört yıl boyunca  Eylül-Haziran ayları arasında kalan 10 ay boyunca 500 TL geri ödemesiz burs verileceğini açıkladı. Bursa isteğe bağlı hazırlık sınıfı dahil olmayacak.

Tekstil Mühendisliği Bölümü’ne kayıt yaptıran öğrencilerin burs alma koşulları ile ilgili gerekli bilgileri 2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu’nda bulabileceğini belirten Prof. Dr. Ekrem Savaş, konu ile ilgili olarak şu şekilde konuştu:

''Uşak Üniversitesi tekstil, deri ve seramik (DTS) alanlarında Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması pilot üniversitesi olarak üç alanda odak üniversite. Bu bağlamda tekstil mühendisliği bölümüne yerleşen ilk 10 sıradaki öğrencilere verilecek burs önemli. Tekstil mühendisliğini tercih eden öğrencilerimize burs verecek olan UOSB yönetimine teşekkür ediyorum. Mühendislik fakültesi teoriyi pratikle birleştirdiği uygulama dersleri ve uygulama alanlarıyla öğrencilerine en iyi eğitimi veriyor.''

Kaynak : http://www.karar.com/guncel-haberler/bu-bolumu-secen-ogrencilere-burs-916859
15
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
4
1
1
0