6
3
2
1
0

Günümüzde artık uygun fiyatlı, ihtiyaçlarımızı sıkıntı yaşamadan karşılayabilecek ve aynı zamanda tasarımıyla da göze hitap eden, güncel görünen akıllı telefonlar bulmak kolay değil. Fakat tabii ki karşımıza iyi seçenekler de çıkıyor.

Eğer bir akıllı telefondan beklentiniz gün içinde sosyal medyada vakit geçirmek, temel düzeyde fotoğraf çekmek ve biraz da oyun oynayabilmekse, sizin için bu ihtiyaçlarınızı rahatça giderebilecek birkaç telefon seçtik. Listemizin en güzel yanı ise seçtiğimiz tüm akıllı telefonların 1.500 - 2.000 TL seviyesinde fiyat etiketine sahip olması.

Listede neler var?

general mobile gm20

Listemizde General Mobile, Samsung, Oppo ve Huawei gibi üreticilerden akıllı telefonlar bulunuyor. Kamera ve tasarımıyla öne çıkan General Mobile GM 20, Casper Via S, Huawei Y6 2019, Hiking A23 ve General Mobile GM9 Plus gibi modellerin yanında aynı zamanda önceliği rahat bir kullanım sunan arayüz, ekran ve görece daha iyi performans olanlar için de listemizde Oppo A12 ve Samsung Galaxy A11 gibi telefonlar bulunuyor. 

Listemizde aynı zamanda 'iOS kullanmak istiyorum ama bu fiyat aralığında olsun istiyorum diyenler' için de bir joker önerimiz var. İkinci el telefon almakla bir sorunu olmayanlar için iPhone 7, bu noktada iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

6
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
2
1
0