Uzaydan Geldiğine İnanılan 12.000 Yaşındaki Anunnaki’nin Videosu Ortaya Çıktı!

17
3
1
0
0
Uzaydan Geldiğine İnanılan 12.000 Yaşındaki Anunnaki’nin Videosu Ortaya Çıktı!
Zamanında Sümerlilere ve Mısırlılara yardımcı olduğu iddia edilen Anunnaki adlı topluluğa ait bir tanrının videosu yayınlandı.

Dünya tarihinde çok önemli yere sahip olan Sümerliler, insanlığa miras olarak yazıyı, sanatı, hukuku, tarımı ve gök bilimini bırakmışlardı. Ardından gelen Mısırlılar ise hala “uzaylılar mı yaptı acaba” diye tartışılan piramit konusu da gündemde. İşte bu dünya tarihine ve günümüz teknoloji ve bilimlerine öncülük eden iki topluluğun her zaman bu kadar gelişmiş olmaları merak edilmiş ve bazı tarihçilere ve bilim insanlarına göre Anunnaki adında başka bir gezegenden gelerek bu gelişmeleri aktaran bir topluluktan söz edilmekte.

Yani, Sümerlilerin ve Mısırlıların dünyaya bıraktıkları önemli değerler ve yapıların ortaya çıkmasına yardımcı olduklarına inanılan Anunnakilerin tanrılarına ait bir video yayınlanması yeniden bilim gündemini bu noktaya taşıyacak gibi duruyor.

Temple of Mystery adlı YouTube kanalında yayınlanan videoda, gösterilen Anunnaki mezarındaki adamın 12.000 yaşında olduğu iddia ediliyor. İran’da bulunan bu mezardan çıkan Anunnaki için dikkat çeken bir farklı detay ise 12.000 yaşındaki bir adamda saat olması. Yıllar sonra Sümer kralları tarafından yeniden dizayn edilerek kullanılan saatlere benzediğinden bahsedilen bu detay da fazlasıyla ilgi çekici.

Ayrıca 2008 yılında İran’da bulunan bu mezarın, daha sonra araştırma için Global Elite adındaki İsrail’de bulunan gizli bir merkeze götürüldüğü iddia ediliyor.

Söz konusu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz;

17
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
3
1
0
0