Valorant 3. Bölüm 1. Kısım Yenilikleri Açıklandı: Yeni Ajan, Yeni Savaş Bileti ve Dahası...

22
7
1
0
0
Riot Games, Valorant 3. Bölüm 1. Kısım ile oyuncuların karşısına çıkacak tüm yenilikleri açıkladı. Yapılan açıklamalara göre oyunseverler yeni bölümde yeni bir ajan, yenilenen rekabetçi mod ve çok daha fazlasıyla karşılaşacaklar.

CS:GO'yu tahtından edemese de iyi bir alternatif sunmayı başaran Riot Games'in taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu Valorant, 3. Bölüm 1. Kısım ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Valorant için son dönemde yayınlanan en büyük güncelleme olacak 3. Bölüm 1. Kısım; yeni ajan, yeni savaş bileti ve rekabetçi mod ile ilgili yenilikler içerecek.

Riot Games, Valorant 3. Bölüm 1. Kısım ile ilgili yaptığı açıklamada, "Doğum günü bitti. Şimdi sıra YANSIMA'da. Heyecan dorukta. 1. Kısım'da KAY/O'yla tanışıyoruz, İyiliği Paylaş Paketi'ndeki seçimlerinizi görüyoruz, taptaze bir rekabet sezonunu açıyoruz ve yeni Savaş Bileti'nin yanı sıra tamamen ücretsiz 1. Yıl Etkinlik Bileti'ni beğeninize sunuyoruz" ifadelerini kullanıyor.

Valorant 3. Bölüm 1. Kısım ile gelen tüm yenilikler

valorant 3. bölüm 1. kısım

Karşınızda yeni Valorant ajanı: KAY/O

Riot Games tarafından paylaşılan bilgilere göre KAY/O; rakipleri 'sindirme, kör etme ve havaya uçurma' yetenekleriyle gelecek. KAY/O için "Radyantları etkisiz hale getirmek için üretilmiş bir savaş makinesi" ifadelerini kullanan Riot Games, KAY/O'nun rakiplerinin yeteneklerini sindirdiğini ve böylece hem kendisini hem de takım arkadaşlarını koruduğunu ifade ediyor.

KAY/O tanıtım videosu

İyiliği Paylaş Paketi

Riot Games, 22 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında İyiliği Paylaş Paketindeki silah kaplamalarından elde edilen gelirlerin yüzde 50'sinin, aksesuarlardan elde edilen gelirlerin ise yüzde 100'ünün Impact Assets iş birliğiyle Riot Games Toplumsal Etki Fonu'na aktarılacağını açıkladı.

Valorant 3. Bölüm 1. Kısım savaş bileti

Valorant'ın yeni savaş bileti ile koleksiyonunuzu genişletmeye devam edebileceksiniz. Yapboz Ghost ve Kadim Gizemin Anahtarı gibi içeriklerin yanı sıra K/TAK Vandal, Yapboz Bulldog ve Ne Çıkarsa Bahtına spreyine sahip olabileceksiniz.

Rekabetçi Mod yenilikleri

Kademe puanı sisteminde düzenlemeler yapıldı, Elmas 1 aşamasına kadar yerleştirmeler açıldı ve yeni bir rekabet sezonu başladı.

Hesap Seviyesi

3. Bölüm'de, tüm VALORANT modlarında oynamaya ayırdığınız zamanı takdir etmenin ve bunun için sizi ödüllendirmenin yeni bir yolu getiriliyor. Hesabınızdaki oyuncu kartında, oynama miktarınıza göre sayısal bir seviye görünecek ve siz oyuna vakit ayırmaya devam ettikçe bu seviye artacak.

Valorant 3. Bölüm tanıtım videosu

Kaynak : https://playvalorant.com/en-us/news/game-updates/what-s-new-in-valorant-episode-3-act-i/
22
7
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
7
1
0
0