Van'da Yaşanan 'Mavi Balina' Olayı, Daha Ağır Sonuçlar Doğmadan Önlenmiş

27
15
7
4
4
Van'da gerçekleşen olayda, Mavi Balina yüzünden intihar etmek için kayalık araziye giden arkadaş grubu içinden bir gencin durumu polise ihbar etmesi, olası bir katliamın önüne geçti.

Hemen her gün haberini yapmaya başladığımız Mavi Balina kabusu, bu kez Van'da yüzünü gösterdi. Geçtiğimiz günlerde, Van'ın Tuşba ilçesinde kayalık araziye çıkarak yaşamına son veren Sevda E'nin intihar soruşturması sürerken, yüreklere su serpen bir detay ortaya çıktı.

Salı günü yaşanan olayla ilgili soruşturmasını yürüten polis ekipleri, Sevda E.'nin arkadaşı G.A.'nın ifadesiyle olayı aydınlattı. Kayalık araziye hep birlikte çıktıklarını, korktuğu için polisi arayıp ihbar ettiğini söyleyen G.A.'nın ihbar telefonu sayesinde diğer çocukların kurtarıldığı ortaya çıktı. İhbar telefonuyla harekete geçen polis ekipleri, bölgeye helikopterle ulaşabildiler ve Sevda'nın arkadaşlarını kurtardılar. 

İfadesinde, 7 arkadaş olduklarını belirten G.A., Mavi Balina'dan etkilendiklerini itiraf etti. Kurtarılan çocuklar devlet gözetimine alındı ayrıca psikolojik tedavilerine de başlandı.

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2019/saglik/mavi-balinadan-toplu-intihari-ihbar-telefonu-onledi-4310389/
27
15
7
4
4
Emoji İle Tepki Ver
27
15
7
4
4