Yüzüklerin Efendisi’nin Gollum’u, Venom 2'nin Yönetmeni Oldu

25
2
1
0
0
Sony, Venom 2 filminde yönetmen koltuğunu Andy Serkis’e emanet etmeye karar verdi. Daha önce de bu görev için en büyük adayın Serkis olduğu konuşuluyordu.

Geçtiğimiz hafta çıkan haberlere göre, Venom 2 filminin yönetmenliğini yapması için Sony’nin belirlediği adaylar listesinin en üstünde Andy Serkis’in adı yazıyordu. Bu haber hem Serkis hem de Venom hayranlarını heyecanlandırmıştı. 

Sony’nin resmi olarak ilk filmin yönetmeni Ruben Fleischer’den boşalan yönetmenlik koltuğunu Serkis’e emanet ettiği öğrenildi. Venom filminin başrolünde yer alan Tom Hardy, daha önce bir Serkis fotoğrafı paylaşmıştı. 

Andy-serkis-venom-2

Serkis, özellikle modern hareket yakalama tekniğinde önemli bir yere sahip. İlk olarak Lord of the Rings serisinde Gollum’a hayat veren aktör, daha sonra da Planet of the Apes üçlemesinde Caesar rolünde hem karakteri kusursuz oynamış hem de diğer aktörlere yol göstermişti. 

Andy Serkis gibi bir hareket yakalama ustası, Venom gibi bu tekniğin çok kullanıldığı bir seride harikalar yaratabilir. İlk Venom filmi, ikinci filme ve Carnage olarak bilinen simbiyota sahip katil Cletus Kasady’ye dair ipuçları içeriyordu. Sony, Marvel çizgi romanlarından bazı hikayeleri beyazperdeye uyarlayabilir. 

tom-hardy-andy-serkis-paylaşımı

Maximum Carnage gibi Spider-Man ve Venom'un (ve başka kahramanların) Carnage ve yanındaki diğer simbiyotları durdurmaya çalıştığı bir hikaye büyük ilgi çekebilir. Serkis’in hangi hikayeyi anlatacağını ise göreceğiz. 

Venom 2, 2 Ekim 2020’de gösterime girecek.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/08/05/venom-2-andy-serkis-director-official/
25
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
2
1
0
0