Vivo Y20 Serisinin Tasarımı, Bazı Özellikleriyle Ortaya Çıktı

13
1
1
1
0
BBK Electronics'in alt kuruluşu Vivo'nun bütçe dostu akıllı telefonları Vivo Y20 ve Vivo Y20i'nin donanım özellikleri ortaya çıktı. Özellikler bakımından çokça benzerlikler gösteren iki cihaz sadece birkaç noktada birbirinden ayrılıyor.

Akıllı telefon dünyasında ortaya çıkardığı bilgilerle bilinen Mukul Sharma (@stufflistings), Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo'nun bütçe dostu yeni telefonları Vivo Y20 ve Vivo Y20i ile ilgili yeni bilgileri ortaya çıkardı.

Yukarıda da söylediğimiz gibi bütçe dostu bu cihazlar, şu an pazarda bulunan giriş seviyesi akıllı telefonlara karşı ilgi çekici bir alternatif olması için tasarlandı. Peki, bu cihazların Mukul Sharma tarafından ortaya çıkarılan özellikleri neler gelin hep birlikte bakalım.

Vivo Y20 ve Vivo Y20i özellikleri

vivo y20 renk seçenekleri, vivo y20 arka kamera

Hem Vivo Y20 hem de Y20i, 6,51 inçlik Halo Full View ekranla birlikte gelecek. Telefonun ekranının üst tarafında 8 MP'lik selfie kamerasına ev sahipliği yapan bir damla çentik yer alacak. Her iki cihazın da arka tarafına bakıldığında 3 kameraya ve LED flaş ışığına ev sahipliği yapan dikdörtgen şeklindeki kamera modülü görülüyor. Arka tarafta yer alan bu üç kameranın özellikleri ise şöyle; 13 MP ana kamera, 2 MP bokeh kamera ve 2 MP süper makro kamera.

İki cihaz arasındaki benzerlikler işlemci tarafında da devam ediyor. Her iki cihazda da sekiz çekirdekli Snapdragon 460 SoC bulunuyor. Cihazların birbirinden ayrıldığı nokta ise RAM oluyor. Vivo Y20, 4 GB RAM ile kullanıcılarının karşısına çıkarken Y20i'de 3 GB RAM yer alıyor.

vivo y20 kamera özellikleri

Her iki cihazda da 5.000 mAh değerinde batarya bulunuyor. Vivo Y20'de 18 W hızlı şarj desteği bulunurken Vivo Y20i'de hızlı şarj desteği yer almıyor. Her iki cihazın parmak izi okuyucusu da yan tarafta bulunuyor. Renk seçeneklerine bakıldığında her iki cihazda da "Dawn White" renk seçeneği bulunurken Y20'de Obsidian Black, Y20i'de Nebula Blue renk seçeneği yer alıyor.

Kaynak : https://playfuldroid.com/vivo-y20-series-specs-and-design-have-been-leaked/
13
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
1
1
1
0