ABD'den Vladimir Putin’i Çıldırtacak Siber Saldırı Planı!

0
0
0
0
0
ABD'den Vladimir Putin’i Çıldırtacak Siber Saldırı Planı!
Amerikan seçimlerini etkilemek için Rusya’nın bu yönde çalışmalar yürüttüğünü düşünen ABD, şimdi Rusya’ya karşı büyük bir siber saldırıya hazırlanıyor.
Rus genç Hacker’lerinin Amerika'ya çeşitli siber saldırılar yapması sebebi ile Amerikan Başkan Yardımcısı Joe Biden, bu konu hakkında NBC’in Cuma günü yayınlanan “Meet the Press” adlı programında açık ve net bir şekilde “Buradan Rusya’ya sesleniyorum, kendi belirleyeceğimiz uygun zamanda bunların karşılığını vereceğiz” diye belirtti, kısacası “Hodri Meydan” dedi. 

Amerika ve Rusya arasında yaşanılan gergin süreç sebebinden dolayı Rusya, ABD yazılımlarına yasak getirmişti. Şimdi ise iki ülke arasındaki siber gerginlik daha farklı bir boyuta taşınıyor.
 


Nasıl yapılacağı bir kesinlik kazanmamışken, CIA’in siber saldırı için hazırlayacağı tavsiyeleri kısa süre içerisinde Beyaz Saray’a bildirileceği söyleniliyor ve Kremlini utandıracak siber saldırı Rusya devletini yöneten hükümeti direkt hedef aldığı da bilgiler arasında. Aynı zamanda NBC gibi diğer yayın kanalları, gizli yürütülecek bir operasyon olduğu gibi çok bilgiye sahip olmadıkları için, topluma fazla bir bilgi veremediklerini de belirtti. 
Kaynak : https://www.engadget.com/2016/10/15/cia-cyberattack-russia/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0