WhatsApp, Android ve iOS Sürümüne Yeni Çıkartmalar Ekledi

14
3
3
0
0
WhatsApp, çıkartmalarına yeni bir paket daha ekledi. Android ve iOS kullanıcıları, çıkartmalar bölümünden Opi çıkartmalarını indirebilecek.

WhatsApp, Salı günü çıkartma paketlerini Kolombiyalı illüstratör Oscar Opina’nın tasarladığı ‘Opi’ isimli çıkartma paketiyle genişletti. Beyaz renkli bir ayıyı barındıran çıkartma paketi farklı duyguları ifade edebiliyor.

Çıkartma paketi uygulamada bulunan çıkartmalar kısmından direkt olarak indirilebiliyor. Hatırlayacak olursak çıkartmalar, geçtiğimiz yılın Ekim ayında hayatımıza girmişti. WhatsApp, şu anda dünyanın farklı yerlerinden çeşitli artistlerin tasarladığı 14 farklı çıkartma paketine sahip. Tabii ki bu çıkartma paketlerinin yanı sıra üçüncü parti çıkartma paketleri de bulunuyor. Kullanıcıların kendi çıkartmalarını yapmalarına olanak sağlayan uygulamaların olduğunu da belirtelim.

Yeni Opi çıkartma paketi 30 adet çıkartmayı içerisinde barındırıyor. 2014 yılında Facebook’ta bulunan Opi çıkartmalarının bundan 5 yıl sonra WhatsApp’a gelmesi de bir çeşit nostalji niteliğinde olacak. Son olarak çıkartma paketinin 387 KB boyutunda olduğunu belirtelim.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/apps/news/whatsapp-stickers-opi-sticker-pack-how-to-download-use-2051612
14
3
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
3
3
0
0